Ηλιάδη για Κωστόπουλο: "Σας είχα για πιο ευγενή χαρακτήρα"

27.02.2014
Και πάνω που λες, έχουμε χαλαρώσει γενικά λιγάκι φεύγει και αυτός ο ανάδρομος Ερμής πάνω από το κεφάλι μας, έρχεται μια νέα κόντρα να μας κάνει να χάσουμε τον ύπνο μας.

​Ο Πέτρος Κωστόπουλος μίλησε για την Αγγελική Ηλιάδη στο Πρωινό mou και πιο συγκεκριμένα για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram και τα υπονοούμενα περί εγκυμοσύνης: «Δεν την αφήνω ήσυχη και θα σου πω γιατί… Η Αγγελική Ηλιάδη έχει λυσσάξει εδώ και καιρό στο Instagram, το οποίο είναι δημόσιο μέσο, έχει λυσσάξει, μια με τον Σάββα, μια χωρίς τον Σάββα, μια σέξι, μια με κοιλίτσα… άρα υπάρχει μία αυτοέκθεση, δηλαδή αυτοεκτίθεται τόσο πολύ που το πουλάει!», είπε ο παρουσιαστής.

Έτσι λοιπόν και η Αγγελική Ηλιάδη απαντάει μέσω Instagram: «Πείτε μου Πέτρο, το Instagram δεν είναι αυτό ακριβώς; Ή μήπως εγώ μόνο το λειτουργώ κατ’ αυτό τον τρόπο; Θα έπρεπε θεωρείτε να ζητάω άδεια για το τι φωτογραφίες θα ανεβάζω; Θα έπρεπε μήπως κάθε φωτογραφία να συνοδεύεται από αιτιολόγηση, επεξήγηση, δικαιολογία, ερμηνεία; Μήπως τελικά πρέπει να χαλαρώσετε λιγάκι στον τρόπο σας, να σέβεστε και να μην προσβάλλετε ανθρώπους που ουδέποτε σας ενόχλησαν; Θεωρώ ότι αυτή η τσίτα σας δεν θα σας φέρει μεγαλύτερα νούμερα στην εκπομπή σας. Λυπάμαι γιατί σας είχα για πιο ευγενή χαρακτήρα. Ευθύ, ντόμπρο, αληθινό αλλά με ευγένεια άνθρωπο. Αύριο θα ανεβάσω τα γεμιστά που θα μαγειρέψω για να ‘πουλήσω’ το πόσο καλή μαγείρισσα είμαι! Με εκτίμηση, Αγγελική Ηλιάδη». Ας ελπίσουμε αυτή της η κίνηση να μην προκαλέσει και τις συναδέλφους της να ανεβάζουν τα φαγητά που μαγειρεύουν γιατί τότε το Instagram θα γίνει… foodgram!