Ο Γιώρκας παραδέχεται τη σχέση του με τη Ράπτη

12.03.2014
Τις φήμες και τις φωτογραφίες που θέλουν το Λούκα Γιώρκα ζευγάρι με την Έλενα Ράπτη επιβεβαίωσε ο αοιδός με έμμεσο τρόπο.

Σε συνέντευξη του, λοιπόν, μιλάει για τη σχέση του με τη γοητευτική βουλευτίνα, αλλά και πώς ένιωσε όταν είδε στα περιοδικά τις πρώτες παπαράτσι φωτογραφίες τους.

«Αν με τη λέξη “σχέση”, δεν διευκρινίζεται αν είναι σε φιλικό ή σε συναισθηματικό επίπεδο, τότε σαφώς και έχουμε σχέση. Για να γίνει πιο συγκεκριμένο, καλύτερα να περιμένουμε να μας το δείξει ο χρόνος…», λέει ο Λούκας.

Και παραδέχεται στη συνέχεια ότι ταράχτηκε μόλις είδε τις φωτογραφίες του με τη Ράπτη στα περιοδικά: «Ταράχτηκα γιατί αυτό ήταν πρωτόγνωρο για μένα. Στη συνέχεια το αποδέχτηκα, κατανοώντας ότι πολλές φορές τόσο το επάγγελμα το δικό μου, όσο και της Έλενας, έχει αυτά τα παρελκόμενα. Οπότε, όταν δύο άνθρωποι έχουν μία σχέση, είτε φιλική, είτε κάτι παραπάνω, είναι αφορμή για να γραφτούν παρόμοια άρθρα. Η καθημερινότητά μου δεν άλλαξε και όπως προσπαθούσα να μην προκαλώ πριν, έτσι κάνω και τώρα».

Αναφέρθηκε, όμως και στη διαφορά ηλικίας που τους χωρίζει. «Όταν δύο άνθρωποι επικοινωνούν και τα βρίσκουν μεταξύ τους σε όλα τα επίπεδα, δεν παίζει ρόλο η ηλικία. Οπότε, εμένα αυτό μου φτάνει, είτε θεωρηθώ θύμα κάποιας “μάστιγας”, είτε όχι»

Συνέντευξη: Down Town Κύπρου