Άνιστον σε Τσάνινγκ: Μαζί θ' ανάψουμε... φωτιές!

12.03.2014
Τον πιο σέξι άντρα του κόσμου, φαίνεται ότι "ονειρεύεται" και η διάσημη ελληνικής καταγωγής ηθοποιός. Έχει τους λόγους της.

Ύστερα από όργια φημών που την ήθελαν –ξανά- να χωρίζει από τον αρραβωνιαστικό της, Τζάστιν Θερού (Justin Theroux), η Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston) έκανε μαζί του δύο απανωτές εμφανίσεις, όμως λέγεται ότι έχει μάτια για άλλον άντρα.

Η 45χρονη Άνιστον λέγεται ότι είναι τεράστια θαυμάστρια του Τσάνινγκ Τέιτουμ (Channing Tatum), ο οποίος και πιστεύει ότι με τη χημεία που σίγουρα θα έχουν οι δυο τους "θα τινάξουν την μπάνκα στον αέρα".

Η Τζένιφερ ετοιμάζει μια νέα κωμωδία και πιστεύει ότι ο Τέιτουμ θα ήταν ο ιδανικός συμπρωταγωνιστής της.

"Η Τζεν πιστεύει ότι ο Τσάνινγκ είναι 'σιγουράκι' ως προς τα εισιτήρια για μια ρομαντική κομεντί. Είναι αστείος και σέξι και πιστεύει ότι η χημεία τους δεν θα έχει προηγούμενο", αποκαλύπτει πηγή στο RadarOnline, προσθέτοντας ότι η διάσημη ηθοποιός αυτό τον καιρό βλέπει και ξαναβλέπει τις ταινίες του ηθοποιού που θέλει διακαώς στο πλάι της και έχει πραγματικά εντυπωσιαστεί με το "εύρος των δυνατοτήτων του τόσο σωματικά, όσο και ερμηνευτικά".

Άσε που οι δυο ηθοποιοί έχουν και ένα καυτό κοινό παρελθόν καθώς έχουν αμφότεροι πετάξει τα ρούχα τους στη μεγάλη οθόνη. Στρίπερ εκείνος στο "Magic Mike", στριπτιτζού εκείνη στο "We' re the Millers".

Εμείς πάντως, προσυπογράφουμε την επιλογή και αναμένουμε με αγωνία. Δαγκωτό!!! Ιδού και τα πειστήρια...

)