Ροζ χαμός: η Λίντσεϊ αποκαλύπτει 36 εραστές της!

12.03.2014
Ξεσηκώθηκε ολόκληρη η σόουμπιζ από τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα της ηθοποιού, η οποία μάλιστα τα… ξεφούρνισε η ίδια!

Σάλο έχει προκαλέσει το αμερικανικό περιοδικό "In Touch" το οποίο στο τελευταίο τεύχος του, δημοσιεύει λίστα (!) που υποστηρίζει ότι έγραψε η ίδια η Λίντσεϊ Λόχαν (Lindsay Lohan) απαριθμώντας 36 από τους εραστές της.

Ανάμεσα στα ονόματα των αντρών που βρέθηκαν ερωτικά με την 27χρονη στάρλετ όλα αυτά τα χρόνια, ξεχωρίζουν πολλά και τρανταχτά από τον χώρο της σόουμπιζ.

Άνταμ Λεβάιν (Adam Levine), Ζακ Έφρον (Zac Efron), Τζάστιν Τίμπερλεϊκ (Justin Timberlake), Γιοακίν Φίνιξ (Joaquin Phoenix), Κόλιν Φάρελ (Colin Farrell), Έβαν Πίτερς (Evan Peters), Γουίλμερ Βαλντεράμα (Wilmer Valderrama), Τζέιμι Ντόρναν (Jamie Dornan), Χιθ Λέτζερ (Heath Ledger), Μαξ Τζορτζ (Max George), Τζέιμς Φράνκο (James Franco) είναι μερικοί μόνο από τους άντρες που καταγράφονται ως ερωτικοί παρτενέρ της Λίντσεϊ Λόχαν –σύμφωνα με την ίδια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού, η "ροζ" λίστα συμπληρώθηκε στις 30 Ιανουαρίου 2013 στο Beverly Hills Hotel όπου η Λίντσεϊ διασκέδαζε με φίλους. Ε, ή μία κουβέντα έφερε την άλλη και η κοπέλα πήρε μολύβι και χαρτί.

"Σε μερικές περιπτώσεις, μάλιστα, χρειάστηκε να σταθεί λίγο για λίγο γιατί δεν θυμόταν καλά (!)", μεταφέρουν οι πηγές του περιοδικού που το προμήθευσαν και με το ντοκουμέντο!

Βέβαια, το ενδιαφέρον εστιάζεται, όπως καταλαβαίνετε και εσείς στα ονόματα που έχουν σβηστεί από τη λίστα.

"Είναι πολύ 'βαριά' ονόματα και παντρεμένα", εξηγεί η πηγή που προφανώς φροντίζει να μην κλείσουν σπίτια; Καλό κι αυτό…

Πάντως η ίδια η Λόχαν ακόμη δεν έχει σχολιάσει το δημοσίευμα.