Πώς κρατάει τον Πικέ η Σακίρα;

14.03.2014
Πριν 3 χρόνια η Σακίρα επιβεβαίωνε ότι έχει σχέση με τον Ζεράρ Πικέ, ενώ τον περασμένο Ιανουάριο καλωσόρισαν στον κόσμο τον πρώτο τους παιδί.

Κάποιοι είχαν βιαστεί να πουν ότι τα 10 χρόνια που τους χωρίζουν θα στέκονταν εμπόδιο κι ο έρωτάς τους δε θα μακροημερεύσει, αλλά το ζευγάρι τους διέψευσε και σε συνέντευξή της, η Σακίρα αποκάλυψε το μυστικό της επιτυχίας:

«Νομίζω ότι προκειμένου να μη σβήσει το πάθος σε μία σχέση, χρειάζεται πολύ γέλιο και το ζευγάρι να απολαμβάνει πολλές στιγμές διασκέδασης μαζί. Νομίζω ότι πρέπει να διασκεδάζετε μαζί, αυτό είναι απαραίτητο.

Αλλά, επίσης, θα πρέπει να συμβαδίζουν οι δύο. Θα πρέπει κι οι δύο να το θέλουν, να θέλουν πραγματικά η σχέση να επιβιώσει και να το κάνουν πράξη.

Είμαι πολύ χαρούμενη εδώ που είμαι στην παρούσα φάση, με το πρόσωπο που είμαι αυτή τη στιγμή. Φαίνεται πως κι ο ίδιος θέλει τα ίδια πράγματα που θέλω κι αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εξήγησε τι εννοεί να με τη φράση «να περνάμε καλά με το ταίρι μας» κι όχι δεν εννοεί να τρέχουμε σε μπαρ και να λιώνουμε τα παπούτσια μας σε εξόδους σε περίεργα μέρη.

Όχι, η Σακίρα ανήκει στη σχολή «καθόμαστε μαζί αγκαλιά στον καναπέ» και βλέπουμε τηλεόραση. Κι εδώ που τα λέμε τα δυο τους να έχουν οικονομική στενότητα και γι’ αυτό να έχουν περιορίσει τις εξόδους, μάλλον χλωμό έως απίθανο.

Τι προτιμά να βλέπει; Κωμωδίες. «Είναι τόσο περίπλοκη και με στρες γεμάτη η καθημερινότητά μας που προτιμώ τα sitcoms. Αυτά μου αρέσουν. 22 λεπτά γέλιου κι είμαι μια χαρά», δήλωσε η Σακίρα, η οποία ξεκαθάρισε ότι δε θεωρεί τον εαυτό της σέξι.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι κάποιος θα με ρωτήσει, ‘πώς καταφέρνεις να είσαι ακαταμάχητα σέξι’. Γελώ γιατί δε βλέπω τον εαυτό μου με αυτόν τον τρόπο καθόλου. Ξέρω ότι μερικοί άνθρωποι το κάνουν, αλλά δε φταίω εγώ.

Νομίζω ότι είναι μια κατάσταση του μυαλού. Αν είσαι ήρεμος, αν είσαι ευχαριστημένος με τη ζωή σου, νομίζω ότι αυτό βγαίνει προς τα έξω κι αυτό είναι σέξι. Νομίζω ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα χαμόγελο, ένα γνήσιο χαμόγελο. Ο αυθορμητισμός, το να είσαι ο εαυτός σου και το να μην προσπαθείς πάρα πολύ σκληρά, νομίζω ότι είναι σέξι», κατέληξε η Σακίρα.

Σε αυτό θα συμφωνήσουμε απόλυτα μαζί σου, Σακίρα μου, αλλά ως προς το ότι δε βλέπεις τον εαυτό σου «καθόλου σέξι», εδώ θα κρατήσουμε μικρό καλάθι, ειδικά μετά το βιντεοκλίπ με τη Ριάνα… Μεταξύ μας τώρα, ούτε τόσο δα λιγουλάκι;

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ