Ναι, ναι: Παντρεύεται η Δέσποινα Καμπούρη

19.03.2014
Η Δέσποινα Καμπούρη πρόκειται να παντρευτεί το ερχόμενο καλοκαίρι το σύντροφό της, Βαγγέλη Ταρασιάδη και για πρώτη φορά μιλά για το γάμο της.

Γιατί αν έχεις την αγωνία να μάθεις λεπτομέρειες, η Καμπούρη είναι εδώ για να σου λύσει όλες τις απορίες. Έχουμε και λέμε λοιπόν: Ο γάμος θα γίνει σε παραλία της Κύθνου, θα είναι ένα καλοκαιρινό πάρτι, ενώ παρανυφάκι θα είναι η κόρη της.

«Είναι μια παραλία της Κύθνου που πηγαίνουμε κι αποφασίσαμε εφόσον θέλουμε να κάνουμε το γάμο μας σαν ένα καλοκαιρινό πάρτι, να το κάνουμε εκεί» αποκάλυψε στη νέα εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

Και πρόσθεσε: «Περιέργως δεν έχω άγχος γιατί θέλουμε να γίνουν όλα απλά και όμορφα, χωρίς τυμπανοκρουσίες. Εμείς πάμε να περάσουμε καλά και να έρθουν οι φίλοι μας και οι άνθρωποι που μας αγαπούν».

Πάντως, η σχέση του ζεύγους έχει περάσει μεγάλη δοκιμασία, ειδικά μετά τη γέννηση της κόρης τους, αφού η Καμπούρη – όπως έχει εξομολογηθεί – πέρασε επιλόχεια κατάθλιψη, ενώ είχε φύγει με το παιδί για ένα διάστημα από το σπίτι τους. Αλλά τέλος καλό, όλα καλά και τώρα το ζευγάρι ετοιμάζει το γάμο του.