Μικ Τζάγκερ: Η νεκροψία και η νέα αγωνία

20.03.2014
Αυτοκτονία και επισήμως ο θάνατος της Λόρεν Σκοτ, τη στιγμή που οι άνθρωποι του θρυλικού μουσικού και συντρόφου της ανησυχούν για την υγεία του.

Ο Λόρεν Σκοτ (L’Wren Scott) βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης τη Δευτέρα και χθες αργά ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, λοιπόν, η 49χρονη σχεδιάστρια μόδας όντως κρεμάστηκε.

Σημείωμα δεν βρέθηκε, ενώ έγινε γνωστό ότι η Σκοτ σκόπευε να κλείσει την επιχείρησή της λόγω των υπέρογκων χρεών που την έπνιγαν και τα οποία, προφανώς, κανείς δεν γνώριζε. Ούτε καν ο επί 13 χρόνια σύντροφός της, Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), ο οποίος λέγεται ότι είναι σε πολύ κακή κατάσταση.

Ο γερόλυκος της ροκ βρισκόταν στην Αυστραλία τη στιγμή που η αγαπημένη του έβαζε τέλος στη ζωή της, μαζί με τους Rolling Stones, για συναυλίες.

Μετά τα τραγικά νέα, όλη η περιοδεία του συγκροτήματος ματαιώθηκε καθώς κανείς δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Μάλιστα, όλοι οι Stones εξέδωσαν ανακοινώσεις δηλώνοντας πόσο σοκαρισμένοι νιώθουν και πως πρώτο τους μέλημα είναι να στηρίξουν τον Μικ που δεν έχει καταλάβει ακόμη τι συνέβη.

Και πραγματικά, φαίνεται ότι ο Τζάγκερ δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε, ενώ η είδηση της αυτοκτονίας της καλής του τον άφησε σε κακό χάλι. Από εκείνη τη στιγμή δεν έχει αρθρώσει σχεδόν ούτε λέξη, ενώ κυκλοφορεί αδύναμος και ως σκιά του εαυτού του, με τους δικούς του να ανησυχούν σοβαρά για την υγεία του πια.

Δημόσια για την κατάστασή του μίλησε μόνο μέσα από ποστάρισμα που έκανε στο Facebook όπου τόνιζε πως ακόμη προσπαθεί να καταλάβει τι ώθησε τη σύντροφό του να βάλει τέλος στη ζωή της.