Ωωω! Τα οπίσθια της Κιμ Καρντάσιαν χωρίς ρετούς

01.04.2014
Πολύς λόγος έχει γίνει για τα τρουφαντά -και διόλου πλαστικά- όπως υποστηρίζει, οπίσθια της 33χρονης ριάλιτι σταρ. Τώρα τα βλέπουμε σε νέες πόζες.

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) αυτές τις μέρες βρίσκεται στην Ταϊλανδη με σύσσωμη τη ριαλιτοοικογένειά της -και του πρώην πατριού Μπρους Τζένερ (Bruce Jenner) συμπεριλαμβανομένου.

Όπως είχαν έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα, έτσι αυτή τη φορά η Καρντάσιανς έφτασαν στο Πουκέ για τα γυρίσματα του σόου τους.

Και μόλις τακτοποιήθηκαν στα δωμάτιά τους, τα κορίτσια έβγαλαν τα ρούχα τους και άρχισαν τις πόζες.

Πρώτη και καλύτερη η Κιμ με υπερμοντέρνο μαγιό, χάρισε στον φακό αυτό που ξέρει καλύτερα, επάνω στο κατάστρωμα του πολυτελούς σκάφους που τη φιλοξενούσε. Η φωτογραφία στην αρχή του θέματος όπως και η επόμενη είναι από το Instagram της Κιμ.

Λίγο αργότερα βέβαια, η εικόνα άλλαξε γιατί όταν ο φακός τσάκωσε την ζουμερή μικρομάνα σε στιγμή που προφανώς δεν το είχε πάρει είδηση, φάνηκε το "δυνατό σημείο" της, στην πιο "κοινή θνητή" εκδοχή του.

Ναι, και η Κιμ Καρντάσιαν είναι σαν εμάς τις υπόλοιπες. Με την κυτταρίτιδα και με τα όλα της. Και πρόβλημα κανένα, μόνο που συνήθως το κρύβει. Όπως θέλει ο καθένας.

Κάνε κλικ εδώ και δες τις εν λόγω λήψεις, όπως και εκείνες όπου τα γυναικεία "θεματάκια" της Κιμ είναι ορατά ακόμη και κάτω από τη μπεζ κολλητή φούστα που φοράει σέρνοντας το καροτσάκι της μικρής Νόρι, η οποία τη συνοδεύει στο μακρινό αυτό ταξίδι.

Ο Κάνιε, πάντως δεν φαίνεται να ακολούθησε. Ίσως έμεινε πίσω ετοιμάζοντας τα του γάμου...