Πάλτροου: τα άπλυτα του γάμου της στη φόρα

03.04.2014
Η διάσημη ηθοποιός και ο σύζυγός της, Κρις Μάρτιν, χώρισαν και οι κακές γλώσσες άρχισαν να λένε...

Το περιοδικό "People" που κυκλοφορεί έχει ολόκληρο αφιέρωμα στον χωρισμό της Γκουίνεθ Πάλτροου (Gwyneth Paltrow) και του Κρις Μάρτιν (Chris Martin). Ή μάλλον στα όσα -παράξενα- γινόταν τον καιρό που ήταν παντρεμένοι.

Σύμφωνα με το δημοφιλές περιοδικό, δεν ήταν καθόλου δύσκολο για τους δύο σταρς να διατηρήσουν μια άριστη σχέση μετά τον χωρισμό τους -μέχρι και οικογενειακές διακοπές στις Μπαχάμες πήγαν μετά το διαζύγιο- γιατί πολύ απλά ζούσαν χωριστές ζωές πολύ νωρίτερα.

Μάλιστα, οι πηγές του περιοδικού μεταφέρουν ότι όλο τον καιρό που ήταν παντρεμένη με τον 37χρονο τραγουδιστή των Coldplay η Πάλτροου δεν "έδινε δεκάρα αν εκείνος είχε εξωσυζυγικές σχέσεις ή όχι" ενώ κι εκείνη λέγεται ότι τις έκανε τις... κουτσουκέλες της. "Είμαστε και οι δύο ενήλικες", φέρεται να έλεγε η Γκουίνεθ ανάμεσα στις πολλές της θεωρίες επί σχέσεων.

"Βρισκόταν σε διάσταση σωματική αλλά και συναισθηματική", μεταφέρουν οι πηγές τονίζοντας πως και οι δύο είχαν μάθει να κάνουν πράγματα χώρια. "Σε κανέναν δεν έμοιαζε περίεργο". Όπως και να έχει γεγονός παραμένει ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει όμως οι δυο τους κάνουν ακόμη παρέα και εμφανίζονται μαζί.