Σπέλινγκ & σύζυγος σπαράζουν για σεξ και κέρατο

14.04.2014
Δύσκολες στιγμές ζει το διάσημο ζευγάρι, όμως αποφάσισε να τις βγάλει όλες στη φόρα.

Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) γεννήθηκε και έζησε όλη τη ζωή της ανάμεσα στις κάμερες ως κόρη του διάσημου τηλεοπτικού παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) όμως καθώς, προφανώς, δεν μπόρεσε να κάνει καριέρα ως ηθοποιός, τις χρησιμοποίησε στην ενήλικη ζωή της για ριάλιτι.

Η 40χρονη σήμερα μητέρα τεσσάρων παιδιών Τόρι, έχει βάλει τις κάμερες μέσα στην ιδιωτική και οικογενειακή της ζωή από την πρώτη στιγμή, όμως το τελευταίο επαγγελματικό βήμα της έρχεται να "σβήσει" κάθε προηγούμενο.

Το ριάλιτι που γυρίζει αυτές τις μέρες με τίτλο "True Tori" πραγματεύεται τη ζωή της Σπέλινγκ μετά τη δύσκολη περίοδο του χωρισμού της από τον επί χρόνια σύζυγο και πατέρα των παιδιών της, Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean McDermott).

Φήμες ήθελαν τον Ντιν να έχει απατήσει επανειλημμένα την Τόρι, όμως "άθελά" του καθώς όπως παραδέχεται ο ίδιος το θέμα δεν ήταν προσωπικό. Ήταν άρρωστος. Εθισμένος. Πώς είναι με τα ναρκωτικά; Έ, έτσι…

Και γι' αυτό και μπήκε σε ειδική κλινική αποτοξίνωσης όπου και λαμβάνει θεραπεία, την ίδια στιγμή που η σύζυγός του προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τέσσερα παιδιά και τα τέσσερα παιδιά τους και τα όχι και τόσο καλά πια οικονομικά τους.

Αποφασισμένη να τα βγάλει όλα στη φόρα, η Τόρι κάθεται σε έναν καναπέ μαζί με τον Ντιν και μιλούν –προφανώς σε ειδικό ψυχολόγο- για τα θέματά τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε διαφημιστικό 30 δευτερολέπτων από το ολόκληρο σχετικό επεισόδιο που θα προβληθεί στην πρεμιέρα του ριάλιτι στις 22 Απριλίου.

"Είναι ο χειρότερος εφιάλτης μου. Απάτησα τη γυναίκα μου", ακούγεται ο ΜακΝτέρμοτ να λέει υποστηρίζοντας ότι ήταν εκτός ελέγχου. "Το σεξ είναι μια διέξοδος, όπως ακριβώς και τα ναρκωτικά ή το αλκοόλ", εξηγεί ο Ντιν και φαντάζεται ότι έχει "καλυφθεί" προφανώς.

Η γυναίκα του από την άλλη πλευρά, κάθεται στην άλλη άκρη του καναπέ και δεν σταματά το κλάμα. "Είμαι πραγματικά έξαλλη. Δεν μπορούσα ποτέ να του δώσω αρκετό σεξ", έλεγε και σπάραζε τονίζοντας ότι "εκείνος δεν θα μπορούσε να είναι ευτυχισμένος μόνο με εκείνη στη ζωή του.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2006 σε μια μικρή τελετή στα Φίτζι και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά: τον 6χρονο Λίαμ, την 5χρονη Στέλα, τον 2 ετών Φιν και τη 17 μηνών Χάτι.