Το μακάβριο μήνυμα για τον γάμο της Καρντάσιαν

27.05.2014
"Game of Thrones" καλεί την κυρία Γουεστ με χιούμορ μεν, αλλά πολύ μαύρο δε!

Η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) και ο Κάνιε Γουεστ (Kanye West) παντρεύτηκαν με δόξες και τιμές και τώρα πια απολαμβάνουν πανευτυχείς τον μήνα του μέλιτος.

Οι ευχές για τον γάμο συνεχίζουν να έρχονται από παντού, όμως ένα από τα μηνύματα πους τους αφορά είναι αρκετά μακάβριο, αν και με αρκετή δόση χιούμορ.

Αποστολέας του εν λόγω μηνύματος, ο συγγραφέας των βιβλίων "Game Of Thrones" στα οποία βασίζεται και η δημοφιλής ομώνυμη τηλεοπτική σειρά, της οποίας αυτό τον καιρό προβάλεται ο τέταρτος κύκλος με ρεκόρ τηλεθέασης.

"Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν καλεσμένος. Είμαι υπέροχος στους γάμους @Kimkardashian @KanyeWest", έγραψε στο Tweet του ο Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν (George R.R. Martin), ο οποίους έκανε όσους γνωρίζουν το έργο του να χαμογελάσουν, με μία έντονη... ανατριχίλα όμως.

Και αυτό γιατί μόνο πλακίτσα είχε όρεξη να κάνει ο 65χρονος συγγραφέας στους 42.000 ακολούθους τους που ξέρουν καλά ότι οι περισσότεροι γάμοι στα βιβλία του βάφονται με τόσο αίμα που δύσκολα μπορεί κανείς να... καταπιεί!

Για την ιστορία, στη φωτογραφία που ακολουθεί δείτε δύο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα, από τον γνωστό και ως "ματωμένο γάμο", σριστερά, και τον θάνατο του βασιλιά Τζόφρι ανήμερα του δικού του γάμου δεξιά.

Φτου στον κόρφο τους οι Κίμυε!!!!