Πολίτη: Σε διάσταση με το σύζυγο της

05.06.2014
Μία δήλωση της Χριστίνας Πολίτη ότι με το νεότερο σύζυγό της βρίσκονται σε «φάση επαναπροσδιορισμού» φούντωσε τις φήμες για κρίση στο γάμο της.

Μία δήλωση της Χριστίνας Πολίτη ότι με το νεότερο σύζυγό της βρίσκονται σε «φάση επαναπροσδιορισμού» φούντωσε τις φήμες για κρίση στο γάμο της Κι έρχεται τώρα η γνωστή κοσμικογράφος και παραδέχεται ανοιχτά ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε περίοδο «πολιτισμένης διάστασης»! Τι σημαίνει αυτό;


"Είμαι σε μια φάση πολιτισμένης διάστασης όπου η οικογένεια δεν έχει διαλυθεί γιατί το παιδί είναι η προτεραιότητα. Δεν ξέρω που θα βγει αυτό το πράγμα, αλλά όπου κι αν καταλήξει, θα είναι για καλύτερο. Έχω μεγάλη εμπειρία στις σχέσεις και πιστεύω ότι το χειρότερο πράγμα είναι να καταπιέζεσαι και να " τραβάς από τα μαλλιά" μια κατάσταση που έχει λήξει. Αυτό προσπαθώ να κάνω πάντα στη ζωή μου και αποτελεί νομίζω το μυστικό της ευτυχίας μου» δήλωσε χαρακτηριστικά στο περιοδικό ΕΓΩ.

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω πίκρα, δεν πιέζομαι δεν έχω φερθεί άσχημα. Φτιάχνω το κάρμα μου. Όταν βλέπεις ότι κάτι δεν σου αρέσει, αποστασιοποιείσαι λίγο από τα πράγματα και συμπορεύεσαι με άλλους τρόπους. Εξάλλου μπορεί στη γωνία να υπάρχει κάποιος πιο κατάλληλος για να σε συνοδέψει στο υπόλοιπο της ζωή σου»