Χρουσαλά: Τιμή σοκ για το φορεματάκι της

10.07.2014
Ο Λέων Πατίτσας, σύζυγος Μαριέττας Χρουσαλά, προέρχεται από μία ισχυρή εφοπλιστική οικογένεια κι εννοείται ότι έχουν μία άλφα οικονομική άνεση.

Και περιμένουμε όλοι ότι η νεαρή παρουσιάστρια ελέω της οικονομικής επιφάνειας του συζύγου, έχει όλη την άνεση να ψωνίζει ακριβά ρούχα. Ωστόσο, έρχεται η ίδια και δηλώνει στο περιοδικό ΟΚ, ότι δεν αγοράζει ακριβά ρούχα. Φορά ο, τι της αρέσει, ρούχα που τα έχει βάλει κι άλλες φορές, ρούχα παλαιότερων χρόνων, ακόμη και πολύ φτηνά.

Και για του λόγου το αληθές, έφερε ως παράδειγμα το μπλε φόρεμα που έβαλε στο γάμο της Δέσποινας Καμπούρη, πριν λίγο καιρό. Έχεις υπόψη σου πόσο έκανε το εν λόγω φορεματάκι; 74 ευρώ!!!

"Για παράδειγµα, δεν νοµίζω ότι στο γάµο της ∆έσποινας Καµπούρη φορούσα το πιο ακριβό ρούχο. ∆εν αγοράζω κάτι µε βάση την αξία του, αλλά επειδή µου αρέσει. Το φόρεµα που φόρεσα στον γάµο της ∆έσποινας κόστιζε 74 ευρώ. ∆εν είχα πρόβληµα να το βάλω, να φωτογραφηθώ και να αποκαλύψω και την τιµή του. ∆ε µε νοιάζει. Έχω ρούχα που τα έχω φορέσει ξανά και άλλα που δεν µου αρέσουν πια ή έχουν φύγει από τη µόδα" δήλωσε χαρακτηριστικά.