Σάρον Στόουν: Ο πισινός μου είναι σαν... τυρί!

14.07.2014
Δεν μασά τα λόγια της η διάσημη ηθοποιός και σχολιάζει τα πάντα με έντονη διάθεση χιούμορ και αυτοσαρκασμού.

Η Σάρον Στόουν (Sharon Stone) παραμένει εδώ και χρόνια μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο ενώ πρόσφατα δήλωσε ότι είναι "ελεύθερη και διαθέσιμη" –έτσι, το αναφέρουμε για όποιον ενδιαφέρεται!

Μιλώντας στο E! News, η 56χρονη σταρ, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι πλήρως συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνά και παραμένει κούκλα ό,τι και αν κάνει, ρωτήθηκε για το πρόγραμμα γυμναστικής το οποίο ακολουθεί και εκείνη αποκάλυψε ότι εδώ και δυο μήνες δεν κάνει τίποτα.

"Έχω δυο μήνες να κάνω γυμναστική, απλά γιατί δεν είχα όρεξη", αποκάλυψε η Στόουν ενώ παραδέχτηκε ότι σαν γυναίκα και εκείνη έχει το άγχος της κυτταρίτιδας πριν βγει στην παραλία. Και εκείνη έχει και έναν λόγο παραπάνω.

"Τώρα ετοιμάζομαι για διακοπές και ξέρω τι θα κάνουν τα περιοδικά. Θα βάλουν έναν κύκλο γύρω από τον κ**ο μου και θα κάνουν μια τρελή μεγέθυνση του σημείου με τη λεζάντα 'Τι συνέβη στον κ**ο της; Μοιάζει με μια σακούλα τυρί'", σχολίασε μεταξύ σοβαρού και αστείου η Σάρον για να το προχωρήσει όμως κι ένα βήμα παραπάνω.

"Εγώ, όμως θα ήθελα απλά να πω ότι είναι ένα πολύ καλής ποιότητας και ωρίμανσης μπρι", πρόσθεσε η διάσημη ηθοποιός ξεκαθαρίζοντας ότι αν μιλάμε για τυρί μιλάμε μόνο για την καλύτερη ποιότητα… Όχι, παίζουμε…