Διάσημες παρουσίες στον τελικό του Μουντιάλ

14.07.2014
Χθες (13/7/2014) ολοκληρώθηκε και το φετινό Παγκοσμιο Κύπελο Ποδοσφαίρου με πλήθος διασήμων να παρακολουθούν από τις κερκίδες του Μαρακανά τη Γερμανία να "το" σηκώνει τελικά.

Στο Μαρακανά έπεσε η αυλαία του φετινού Μουντιάλ. Η Ζιζέλ (Gisele) παρουσίασε το τρόπαιο στον κόσμο, η Σακίρα (Shakira) τον... κούνησε τραγουδώντας στην τελετή λήξης και στις κερκίδες είχαμε κανονική πασαρέλα επωνύμων.

Ξεκιμάμε με μία φωτογραφία που περιλαμβάνει και τις δύο κυρίες που προαναφέραμε, χωρίς όμως να φαίνεται όμως ξεκάθαρα καμία. Η βραζιλιάνα καλλονή κάνει το σήμα της καρδούλας την ώρα που η κολομβιανή σταρ ερμηνεύει στο κέντρο του Μαρακανά το τραγούδι της. Ιδού...

Συνεχίζουμε, φυσικά, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ (David Beckam) ο οποίος παρακολούθησε τον τελικό ανάμεσα στη Γερμανία και την Αργεντινή έχοντας μαζί και τους τρεις γιους του ενώ πριν και μετά βρήκε χρόνο να ποζάρει με άλλους άσσους του ποδοσφαίρου που παραβρέθηκαν επίσης.

Εκτός από τη φωτογραφία που βλέπετε στην αρχή του θέματος με τον Μπεκς και τα αγόρια του -που παρεμπιπτόντως, είναι από τους χαμένους καθώς όπως είναι προφανές υποστήριζαν φουλ Αργεντινή, δείτε τον 39χρονο άσσο να ποζάρει μαζί μετους θρυλικούς βραζιλιάνους Πελέ, Κακά (αριστερά) και Ζίκο.

Βέβαια από τον λογαριασμό του κυρίου Μπέκαμ στο Facebook "ψαρεύουμε" και μια υψηλή -αλλά βραδινή- συνάντηση που είχε στο Ρίο μαζί με τον άλλο πάλαι ποτέ σούπερ σταρ των γηπέδων, Ρονάλντο.

Συνέχεια πάμε στη Ριάνα (Rihanna) η οποία το έκανε πάλι το θαύμα της. Υποστήριζε τόσο θερμά τη Γερμανία η 24χρονη εκκεντρική σταρ που μόλις μπήκε το γκολ δεν ήξερε πώς να δείξει τη χαρά της παρά μόνο σηκώνοντας την μπλούζα της, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία στην αρχή του θέματος. Την υπόλοιπη ώρα ήταν λίγο πιο σεμνή ως εξής:

Πάντως, το γλέντι της διάσημης τραγουδίστριας δεν σταμάτησε στις κερκίδες. Η Ριάνα γιόρτασε έξαλλα τη νίκη της Γερμανίας με όλη την εθνική γεμίζοντας το Twitter της με πόζες μαζί με τους πρωταγωνιστές της βραδιάς. Κάνε κλικ εδώ και δες τες...

Παρών στις κερκίδες του Μαρακανά και ο Άστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) χωρίς όμως την εγκυμονούσα αρραβωνιαστικιά του, Μίλα Κούνις (Mila Kunis), ποζάρει με τον σύζυγο της Ζιζέλ, Τομ Μπρέιντι (Tom Brady).

Στις κερκίδες του Μαρακανά και ο σερ Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger) παρακολούθησε τον τελικό ανάμεσα στην Γερμανία και την Αργεντινή φορώντας κασκετάκι... Αγγγλία!

Και φυσικά αυτό το αφιέρωμα δεν θα μπορούσε να κλείσει παρά με τη selfie που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Twitter ο άσσος της Γερμανίας Λούκας Ποντόλσκι (Lukas Podolski) αγκαλιά με την Κανγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ. Χωρίς λόγια...