Μπαλατσινού - Κωστόπουλος: Μαζί στη Μύκονο (pics)

14.07.2014
Μπορεί η Τζένη Μπαλατσινού να φέρεται ότι είχε πει πως δεν θα ξαναπατήσει το πόδι της στη Μύκονο, όμως τον όρκο τούτο το βαρύ τον πάτησε, μόλις το περασμένο σαββατοκύριακο.

Μία εβδομάδα μετά την ανακοίνωση ότι χωρίζουν με τον Πέτρο Κωστόπουλο και το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί στο νησί των ανέμων. Αλλά ο λόγος της συνάντησης του και που η Μπαλατσινού πάτησε τον όρκο της, ήτο σοβαρός..... Ο γιος τους Μάξιμος είχε γενέθλια και σύσσωμη η οικογένεια ενώθηκε για να τα γιορτάσουν όλοι μαζί.

Έτσι, η Μπαλατσινού πήγε στη Μύκονο απευθείας από την Πάτμο και το βράδυ της Παρασκευής η οικογένεια βρέθηκε σε ένα γραφικό εστιατόριο στην παραλία της Φτελιάς για να γιορτάσουν τα γενέθλια του 7χρονου Μάξιμου. Στην παρέα τους, εκτός από τα τρία τους παιδιά, ήταν η γυναίκα που τα φροντίζει καθώς και ένας φίλος του πρώην εκδότη ο οποίος είναι συνέχεια στο πλευρό του αυτές τις μέρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ατμόσφαιρα στο τραπέζι ήταν κάπως μελαγχολική και αμήχανη. Κάτι που το μαρτυρούν και οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται από τη βραδιά εκείνη.

Πηγή: Πρώτο Θέμα