Η Ντρου Μπάριμορ ποζάρει με τις κόρες της

21.07.2014
Μία σπάνια πόζα της διάσημης ηθοποιού με τα δύο παιδιά της έχει χαρακτήρα φιλανθρωπικό.

Η Ντρου Μπάριμορ (Drew Barrymore) έχει δύο παιδιά από τον γάμο της με τον Γουίλ Κόπελμαν (Will Copelman) τη σχεδόν τριών ετών Ολίβια και τη μόλις τεσσάρων μηνών Φράνκι.

Πριν από μερικές μέρες, η 39χρονη σταρ πόσταρε στον λογαριασμό της στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία όπου φαίνεται η ίδια -πολύ αδύνατη ομολογουμένως- να κρατά τις κόρες της αγκαλιά φορώντας ένα λευκό T-Shirt με τον μήνυμα "Mother Of Dragons" τυπωμένο επάνω.

Για την ιστορία, "Μητέρα των Δράκων" είναι ένα από τα ονόματα που αποδίδονται στην "Καλίσι", ή "Ντεναίρις Τραργκάριαν" από τη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά "The Game Of Thrones".

Όπως εξηγεί και η ίδια η Μπάριμορ στη λεζάντα, όποις θέλει να παραγγείλει ένα από τα μπλουζάκια αυτά το κάνει μέσω της ιστοσελίδας www.fosterla.spreadshirt.com προσφέροντας έτσι τα θετά παιδιά του Λος Άντζελες...

Όσο για τη φωτογραφία στην αρχή του θέματος; Τελείως ακομπλεξάριστη η Μπάριμορ την πόσταρε σήμερα δείχνοντας πόσο ζαλισμένη είναι από τη λουλουδάτη συλλογή με τσάντες που βλέπει και προφανώς δεν ξέρει τι να διαλέξει... Ούτε ίχνος μακιγιάζ και απίθανη αίσθηση του χιούμορ η Ντρου...