Μέγκαν Φοξ: "Υπήρξα ανέκαθεν απόκληρη"

25.07.2014
Σε προσωπικές αποκαλύψεις προχώρησε η σέξι ηθοποιός τονίζοντας κάθετα πως "κοινωνική πεταλούδα" δεν τη λες... με τίποτα!

Η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στη σόουμπιζ –αν και έναν κώδωνα κινδύνου για τα μποτοξάκια της τον κρούουμε βρίσκοντάς την ένα βήμα πριν το… κέρινο! (Μια ματιά στην πρόσφατη φωτογραφία που ακολουθεί και θα καταλάβεις)


Στα 28 της χρόνια έχει γίνει ήδη δυο γιους, από τον γάμο της με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν (Brian Austin Green) ενώ αυτό τον καιρό προωθεί την τελευταία της ταινία με τίτλο "Τα χελωνονιντζάκια".

Με αυτή την αφορμή και οι απανωτές συνεντεύξεις που φτάνουν και στις προσωπικές αποκαλύψεις χαρακτήρα.

"Νιώθω σαν να ήμουν ανέκαθεν απόκληρη και μοναχική. Δεν είμαι αυτό που λένε κοινωνική πεταλούδα, δεν έχω πολλούς φίλους, σίγουρα δεν είχα φίλους στο σχολείο. Πάντα ένιωθα παράξενη και ότι δεν ανήκω εδώ", παραδέχτηκε η Μέγκαν στο USA Today τονίζοντας πόσο της αρέσει να η εκδήλωση Comic-Con –όπου παραβρέθηκε με χαρά- καθότι "πρόκειται για ένα μέρος όπου συγκεντρώνονται όλοι όσοι νιώθουν ότι δεν ανήκουν κάπου". Ό,τι πεις βρε Μέγκαν, ό,τι πεις…