Ποιός έριξε τη Ζιζέλ με μαγιό στα 4;

31.07.2014
Αν μη τι άλλο ένα τέτοιο πλάνο δε θα περνούσε απαρατήρητο ούτε από τον αντρικό ούτε από το γυναικείο πληθυσμό για τελείως διαφορετικούς λόγους, βέβαια.

Πριν λίγο καιρό η Ζιζέλ Μπούντχεν (Gisele Bundchen) μας είχε απασχολήσει με το ξύρισμα που φερόταν να είχε κάνει στο κεφάλι της για τις ανάγκες διαφημιστικές καμπάνιας αν κι εκ των υστέρων αποδείχθηκε ότι το ξύρισμα ήταν σικέ.

Τώρα κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κόστα Ρίκα η Ζιζέλ χάρισε σε όλους μας μερικά πλάνα που θα μείνουν στην ιστορία, τη Ζιζέλ στην παραλία, φορώντας (τι άλλο;) το μαγιό και πεσμένη στα 4!

Ποιός λοιπόν έκανε το σούπερμοντελ να πέσει στα 4 σε δημόσια θέα και με τόση άνεση; Όχι, μην πάει ο νους σου σε κανένα αρσενικό και σε τίποτα περίεργα κι ακαταάλληλα για ανηλίκους σενάρια. Όχι, ούτε σε κανένα περιοδικό μην πάει ο νους σου για τις ανάγκες φωτογράφισης.

Ο σκύλος της ήταν αυτός που το πέτυχε, ο οποίος, μάλιστα, ποζάρει με τόση χαρά και ακόμα περισσότερο καμάρι δίπλα της. Ε, δεν είναι και λίγο αυτό που πέτυχε.

Κι όπως λένε κι οι τύποι του TMZ που φιλοξενεί το αποκλειστικό θέμα και μπορείς να το δεις εδώ, «ευχαριστούμε Ζιζέλ».

Να σημειώσουμε ότι η φωτογραφία επάνω προέρχεται, επίσης, από τις διακοπές της Ζιζέλ κι ανέβηκε στο προφίλ της στο Instagram μερικές ημέρες νωρίτερα για να γιορτάσει η ίδια τον ερχομό τους.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ