Πώς ο Τζάστιν έστειλε αδιάβαστη την Τζένιφερ;

31.07.2014
Κι ύστερα σου λένε ότι για να συγκινήσεις την κοπέλα σου κι ειδικά αν τυγχάνει αυτή να είναι σταρ, πρέπει να βάλεις το χέρι βαθιά στην τσέπη και να κρατάς τουλάχιστον λουλούδια και πανάκριβο κόσμημα.

Ο Τζάστιν Θερού (Justin Theroux) απέδειξε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, τουλάχιστον στην περίπτωση της καλής του, Τζένιφερ Άνιστον (Jennifer Aniston).

Η Τζένιφερ λοιπόν είχε μια φωτογράφιση τη Δευτέρα και στα ξαφνικά -προς το τέλος της- σκάει μύτη στο στούντιο ο Τζάστιν. Η ηθοποιός δεν πίστευε στα μάτια της όταν τον είδε μπροστά της κι ούρλιαξε από έκπληξη και χαρά μαζί, όπως ανέφεραν άτομα που ήταν μπροστά.

Αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν, αλλά μετά η δουλειά δουλειά. Ο Τζάστιν έκατσε σε μια γωνίτσα και παρακολούθησε τη φωτογράφιση μέχρι τέλους.

Τα παραπάνω, βέβαια, έρχονται σε αντίθεση με τις φήμες του τελευταίου καιρού που θέλει το ζευγάρι που έχει αρραβωνιαστεί εδώ και 2 χρόνια να αντιμετωπίζει προβλήματα στη σχέση του και γι’ αυτό λένε γάμο ακούμε και γάμο δε βλέπουμε.

Ωστόσο, ο Τζάστιν λέγεται ότι δε θεωρεί απαραίτητο το να παντρευτούν τα δυο τους αφού φοβάται ότι η όλη αναστάτωση από τις προετοιμασίες του γάμου θα κάνει κακό στη σχέση τους και σε αυτό που μοιράζονται ήδη.

Τέλος, σε συνέντευξή του, ο ηθοποιός δήλωσε σχετικά με τη σχέση του με την Τζένιφερ κι όχι μόνο: «Δεν μπορώ να χωνέψω πόσο τρομερές είναι οι αφηγήσεις, πόσο χάλια γραμμένες. Είναι χειρότερες κι από τηλενουβέλα. Είναι τόσο δραματικές. Το διέλυσαν, είναι μαζί. Μπούκαρε μέσα, Πετάχτηκε έξω, κάνουν κάθε διάσημο να μοιάζει με σχιζοφρενή».

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ