Έβαλε μπρος για το δεύτερο η Καρντάσιαν

07.08.2014
Δεύτερο παιδί μέσα στο 2015 θέλει να αποκτήσει με κάθε τρόπο η Κιμ Καρντάσιαν (Kim Kardashian) wants her second child in 2015, σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly.

Σύμφωνα με το περιοδικό, η Καρντάσιαν ήδη κοιτάζει πολυτελείς κατοικίες κοντά στο σπίτι της μητέρας της Κρις, για να μπορεί να έχει τη βοήθεια που θα χρειαστεί στον ερχομό ενός δεύτερου παιδιού.

Όπως μάλιστα αναφέρει το δίκτυο TMZ, Κάνιε και Κιμ, αγόρασαν ήδη την πανάκριβη βίλα έναντι 21 εκατομμυρίων δολαρίων, η οποία απέχει μόλις 5 λεπτά με το αμάξι από το σπίτι της Κρις Τζένερ.

Το πολυτελές σπίτι με τις δύο πισίνες – η μία εντός του σπιτιού- άνηκε στη Λίσα Μαρί Πρίστλεϊ- και θα περάσει στα χέρια της Κιμ μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Εν το μεταξύ, να θυμίσουμε πως οι Κίμιε, είχαν αγοράζει τον Ιούλιο του 2013 μια πολυτελή κατοικία στο Μπελ Εαρ, έναντι 11 εκ. Δολαρίων αλλά η επισκευές στο σπίτι αυτό δεν έλεγαν να ολοκληρωθούν και το ζευγάρι αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι.

Όσο για το αδερφάκι που θέλει να χαρίσει η Καρντάσιαν στη μικρή Νορθ, του Us Weekly αναφέρει πως η 33χρονη σταρ μιμείται το παράδειγμα της μεγαλύτερης αδερφής Κούρτνεϊ που οδεύει για το τρίτο παιδί back to back.

Πάντως, το δεύτερο μωρό, μπορεί να αποδειχτεί άθλος για την Κιμ, αφού ο σύζυγός της Κάνιε λείπει εκτός πόλης για μεγάλα διαστήματα.

Κ.Π