Πανέτοιμος να ντυθεί γαμπρός ο Κλούνεϊ

07.08.2014
Πανέτοιμος να ντυθεί γαμπρός φέρεται να είναι ο γόης του Χόλιγουντ αφού σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mirror, η αναγγελία γάμου είναι ήδη ολοκληρωμένη.

Το ζευγάρι κατέθεσε τα απαραίτητα έγγραφα για το γάμο του στο Λονδίνο ενώ ο 53χρονος ηθοποιός και η δικηγόρος αρραβωνιαστικιά του ξόδεψαν και 35 λίρες έκαστος για να καταθέσουν τα απαραίτητα χαρτιά στο δημαρχείο του Τσέλσι.

Η ανακοίνωση της πρόθεσης για γάμο, έπρεπε να υπάρχει στο κοινό για τουλάχιστον 16 ημέρες προτού ο Τζορτζ και η Αμάρ ενωθούν με τα δεσμά του γάμου.

Στην αναγγελία γάμου που έπεσε στα χέρια της Μirror, ο Κλούνεϊ αναφέρεται με το πλήρες όνομά του (George Timothy Clooney) και με την ιδιότητα του ηθοποιού και σκηνοθέτη. Από τη μεριά της, η Αλαμουντίν αναφέρεται ως δικηγόρος ενώ στην οικογενειακή τους κατάσταση, η Αμάρ αναφέρεται ως ελεύθερη ενώ ο Κλούνεϊ ως προηγουμένως διαζευγμένος.


Η αναγγελία του γάμου του 53χρονου ηθοποιού τοποθετήθηκε πίσω από μια γυάλινη προθήκη στο δημαρχείο του Τσέλσι, όπως ακριβώς συμβαίνει με κάθε τέτοιο έγγραφο, ενώ πιστεύεται πως ο γάμος θα λάβει χώρα τον επόμενο μήνα στη λίμνη του Κόμο, όπου ο Κλούνεϊ διαθέτει πολυτελή εξοχική κατοικία 25 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly, ο Τζορτζ φέρεται να έκλεισε συμφωνία με το δήμαρχο της πόλης του Κόμο, με σκοπό να διασφαλιστεί η ασφάλεια του μυστηρίου. Μέσω της συμφωνίας αυτής, θα απαγορεύεται η πρόσβαση στη Villa Oleandra από κάθε πιθανή οδό, ακόμα και τη θαλάσσια.


Κ.Π