Ίδιος ο Λάτσιος ο γιος της Ελένης

09.10.2014
Η Ελένη Μενεγάκη έχει μεγάλη αδυναμία στα τρίτα παιδιά της και ουκ ολίγες φορές οι τέσσερις τους κάνουν βόλτες ή εξορμήσεις στα μαγαζιά.

Άλλωστε η Ελένη λατρεύει να ψωνίζει για τα παιδιά της και αυτό έκανε την περασμένη εβδομάδα, όπου την εντόπισε ο φακός του Hello με τα τρία της παιδιά σε μεγάλο εμπορικό των βορείων προαστίων. Λίγο πριν ξεσπάσουν οι φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη, η παρουσιάστρια ντυμένη casual και αρκετά ευδιάθετη, απόλαυσε το shopping με τα παιδιά της.

Μάλιστα, στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, η υπερπροστατευτική Ελένη δεν έπαιρνε το βλέμμα της από τα παιδιά της. Επίσης, αν και στα μάτια των παιδιών έχει μπει το απαραίτητο «μωσαϊκό», δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι ο 12χρονος Άγγελος είναι ολόιδιος ο πατέρας του, Γιάννης Λάτσιος. Κάτι άλλωστε, που έχει παραδεχτεί και η ίδια.

Εξάλλου, πρόσφατα μέσα από την εκπομπή είχε συμβουλεύσει την εγκυμονούσα Ελιάνα Χρυσικοπούλου, όταν κλωτσήσει το μωρό για πρώτη φορά, να μην κοιτάξει αυτόν που θα είναι απέναντι της, διότι θα του μοιάσει το παιδί. Και όπως είπε, η ίδια στον Άγγελο δεν άκουσε τη μάνα της και κοίταξε τον... Λάτσιο!