Μαζωνάκης: Χορταίνεται το σεξ;

16.10.2014
Ξέχνα την ατάκα της Θεοπούλας «Κόβεται το σεξ;» Τώρα έρχεται νέα ατάκα πιο.. spicy από τον Γιώργο τον Μαζωνάκη... «Χορταίνεται το σεξ;» αναρωτιέται ο καλλιτέχνης.

Ο Μαζωνάκης, που λες, έδωσε ακόμη μία ανατρεπτική συνέντευξη, όπου μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και για το σεξ! Και τι είπε; Ότι έχει πάει μέχρι σε γιατρό για να του δώσουν απαντήσεις σε... θεμελιώδη ερωτήματα που είχε για το σεξ, ενώ κατέληξε στο συμπέρασμα ότι τελικά... δεν χορταίνεται!

«Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλά πράγματα κι έχει δηλώσει άλλα τόσα για τα πάθη του. Καμιά φορά το κάνω και σαν είδος ψυχανάλυσης ή και ξορκισμού. Συμφιλιωνόμαστε με τα πάθη μας και προχωράμε. Ποιος είναι ο άνθρωπος που δεν έχει πάθη δηλαδή;» ήταν η απάντηση του σε σχετική ερώτηση με τα πάθη και αν έχει.

Στο ερώτημα πώς ορίζει μία σχέση, απαντά: «Η σχέση για μένα ορίζεται στο θέμα της εμπιστοσύνης, της αγάπης, της κατανόησης, της εξέλιξης, του έρωτα, του σεξ»

Και ποίο ρόλο παίζει το σεξ στη ζωή του Μαζωνάκη; Ε; «Νομίζω ότι είναι αρκετά υπερεκτιμημένο» ήταν η απάντηση/γείωση. Ωστόσο, χορτασμένο δεν τον λες.

«Χορταίνεται το σεξ; Είναι μια ανάγκη. Είναι όπως το φαγητό, δεν νομίζω ότι χορταίνεται. Μου το έχουν τεκμηριώσει επιστήμονες γιατροί αυτό, όταν θέλησα να το ερευνήσω. Είχα και διάφορα ενοχικά θέματα γι αυτό το πράγμα. Γιατί να υπάρχει; Γιατί να το θέλουμε κάποιες φορές τόσο πολύ; Τόσα γιατί» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή – συνέντευξη: περιοδικό Hello

.