Τι απάντησε η Ρενέ Ζελβέγκερ για τις πλαστικές;

22.10.2014
Για μία ακόμα φορά η Ρενέ Ζελβέγκερ (Renee Zellweger) εξέπληξε δυσάρεστα με την εμφάνισή της το βράδυ της Δευτέρας αφού πλέον δε θυμίζει σε τίποτα την ηθοποιό που ενσάρκωσε την Μπρίτζετ Τζόουνς το 2001.

Αν και θεωρείται βέβαιο από πολλούς ότι η 45χρονη ηθοποιός έχει καταφύγει στο κρεβάτι του πλαστικού χειρούργου περισσότερες από μία φορές, ποια είναι η απάντηση της ίδιας της Ρενέ; «Ανοησίες».

«Χαίρομαι που οι άνθρωποι νομίζουν ότι φαίνομαι διαφορετική! Ζω μια διαφορετική, ευχάριστη, πιο γεμάτη ζωή κι είμαι ενθουσιασμένη που αυτό ίσως φαίνεται».

Μας επεσήμανε ότι τα τελευταία χρόνια τα έχει περάσει «δημιουργώντας σπιτική ατμόσφαιρα», «αγαπώντας κάποιον» κι «ωριμάζοντας η ίδια».

Συμπλήρωσε δε ότι «οι φίλοι μου λένε ότι φαίνομαι ήρεμη. Είμαι υγιής. Για πολύ καιρό δεν έκανα τα παραπάνω τόσο σωστά. Είχα ένα πρόγραμμα που δεν ήταν ανθρώπινο και δε μου επέτρεπε να φροντίσω τον εαυτό μου.

Αντί να σταματήσω και να συνέλθω, συνέχισα να λειτουργώ έτσι μέχρι να εξαντληθώ κι έκανα κακές επιλογές σχετικά με το πώς να κρύψω την εξάντληση. Αντιλαμβανόμουν το χάος και τελικά επέλεγα διαφορετικά πράγματα».

Με άλλα λόγια, «το πρόσωπό της άλλαξε σε βαθμό που δεν το αναγνωρίζεις επειδή βρήκε την ηρεμία της. Μήπως σε λίγο θα μας πει ότι κοιμάται περισσότερο και πίνει πολύ νερό;» θα σκεφτόταν ένας κακοπροαίρετος.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ