Αποκάλυψη: Γιατί κόπηκε η Τζολί για τον πρώην της;

22.10.2014
Μπορεί η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) να είναι πλέον η ευτυχισμένη σύζυγος του Μπραντ Πιτ (Brad Pitt), όμως ποιός ξεχνά το θυελλώδη γάμο της με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον (Billy Bob Thornton);

Σίγουρα όχι ο ίδιος ο 59χρονος ηθοποιός, ο οποίος σε συνέντευξή του, αποκάλυψε λεπτομέρειες από τον έγγαμο βίο τους.

Η Αντζελίνα που λες θεωρούσε ρομαντική χειρονομία το να φοράει ο ένας το αίμα του άλλου γύρω από το λαιμό του. Γι’ αυτό το λόγο φορούσε ο καθένας τους ένα μενταγιόν στο οποίο οι «καθημερινοί» άνθρωποι βάζουν μία φωτογραφία του παιδιού τους, των γονιών ή των παππούδων τους.

«Η Angie ήρθε σπίτι μια μέρα με… ξέρετε αυτά τα μενταγιόν που αγοράζετε που είναι για να βάλετε μια εικόνα της γιαγιάς σας σε αυτά ή κάτι τέτοιο και να τα φορέσετε γύρω από το λαιμό σας. Αυτό ήταν. Αγόρασε δύο από αυτά.

«Ήμασταν χώρια πολύ επειδή εκείνη γύριζε το Tomb Raider κι εγώ το Monster Ball. Ήμασταν στα αντίθετα άκρα, βλέπαμε ο ένας τον άλλο για δύο εβδομάδες και τίποτα άλλο.

Σκέφτηκε ότι θα είχε ενδιαφέρον και θα ήταν ρομαντικό εάν παίρναμε ένα μικρό ξυράφι και κόβαμε ελαφρώς τα δάχτυλά μας, βάζαμε λίγο αίμα στο μενταγιόν και το φορούσαμε γύρω από το λαιμό μας, ακριβώς όπως θα φορούσατε τα μαλλιά του γιου σας ή της κόρης σας όταν ήταν μωρά. Ε, το ίδιο πράγμα».

Να θυμίσουμε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2000, χώρισε 2 χρόνια αργότερα, ενώ το διαζύγιο βγήκε το 2003.

Ο Θόρντον χαρακτήρισε εκείνη την περίοδο της ζωής του ως «τρελή», ενώ διευκρίνισε ότι στο σπίτι τους δεν είχαν μπουντρούμι όπως είχε ακουστεί απλά στο υπόγειο είχαν φτιάξει ένα στούντιο ηχογράφησης.

Επιμέλεια: Νικόλας Εμμανουήλ