Σακίρα & Πικέ: Ιδού απόδειξη έρωτα & εγκυμοσύνης

23.10.2014
Το αγαπημένο ζευγάρι που περιμένει το δεύτερο παιδάκι του ποζάρει γεμάτο χαμόγελα βάζοντας τέλος στις φήμες περί χωρισμού.

Η Σακίρα (Shakira) είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της από τη σχέση της με τον Τζέραρντ Πικέ (Gerard Pique) και χθες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με έμφαση στην... κοιλίτσα.

Η 37χρονη κολομβιανή σταρ, παραβρέθήκε στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του οίκου αρωμάτων Puig μαζί με τον 27χρονο αγαπημένο της, κλείνοντας έτσι όσα στόματα τους ήθελαν να χωρίζουν.

Οι δυο τους πόζαραν περιχαρείς στους ρεπόρτερ ενώ η ίδια η Σακ πόσταρε μια γλυκύτατη φωτογραφία τους τονίζοντας στη λεζάντα ότι φορά και το αγαπημένο της αξεσουάρ, που δεν είναι άλλο από το άρωμα που υπογράφει η ίδια σε συνεργασία με τον οίκο Puig,το Rock...

Όπως μπορείς να δεις και στη φωτογραφία που ακολουθεί, ο Τζεράρ ακουμπά στοργικά το χέρι επάνω στην κοιλίτσα της καλής του και χαμογελά στο πλάι της.

Για την ιστορία, το ζευγάρι δεν έχει παντρευτεί αλλά έχουν ήδη ένα παιδί, τον 21ος μηνών Μίλαν (Milan) ο οποίος προχθές πήγε στο γήπεδο να δει τον μπαμπά να παίζει με την ομάδα του, την Μπαρτσελόνα. Σε αυτές τις φωτογραφίες μάλιστα η κοιλίτσα φαίνεται πολύ περισσότερο...