Νέο μήνυμα Βαρδή για τον πατέρα του: «Δύο μήνες, δώσε μου δύναμη να ανταπεξέλθω»

03.11.2014
Έχουν περάσει δυο μήνες από τον θάνατο του Αντώνη Βαρδή και ο γιος του, Γιάννης, μέσα από τα social media εκφράζει τη θλίψη του για το πόσο πολύ του λείπει ο πατέρας του.

Ο Γιάννης Βαρδής έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δύο μήνες... δώσε μου δύναμη να ανταπεξέλθω, πνοή να κρατηθώ. Προστασία να μη δοκιμάσει κανείς το κακό μου και να μη βλέπει κανείς το πόσο μου λείπεις. Να έρχεσαι εδώ να σε βλέπω κοντά μου κι εγώ θα σ' αγαπάω περισσότερο από τότε που με κοίταζες στα μάτια. Ζωή μου όλη, μόνιμή μου σκέψη

Ο συνθέτης και τραγουδιστής έχασε τη «μάχη» με τον καρκίνο στις 2 Σεπτεμβρίου 2014 σε ηλικία 66 ετών, βυθίζοντας στη θλίψη τον κόσμο του πενταγράμμου. Τα δύο του παιδιά, ο Γιάννης και η Καλλιστώ, εξέφρασαν πολλές φορές τα συναισθήματα τους μέσα από τα social media.

Ένα άλλο μήνυμα του Γιάννη Βαρδή στο instagram ήταν το τραγούδι «Εδώ σε περιμένω» με τη φράση «Ένας μήνας… Λείπεις απίστευτα». Στο λογαριασμό του στο Facebook είχε γράψει: «Η αγάπη ξεπερνά το χώρο και το χρόνο».

Σε συνέντευξή που έδωσε ο Γιάννης μετά τον χαμό του πατέρα του, είχε δηλώσει: «Εγώ αντίο δε θα πω στον πατέρα μου. Δε θα φύγει ποτέ.»