Άκου τι λέει η κόρη του Πεν για τη Θερόν

03.11.2014
Η Ντίλαν Πεν έχει άποψη για τη νέα αγαπημένη του διάσημου πατέρα της και δεν διστάζει να τη δηλώσει δημοσίως.

Από τη στιγμή που έγιναν ζευγάρι, ο Σον Πεν (Sean Penn) και η Σαρλίζ Θερόν (Charlize Theron) είναι, στην κυριολεξία, αχώριστοι, με τις φήμες να τους θέλουν ένα βήμα πριν από το στεφάνι.

Αυτό τον καιρό, μάλιστα, οι δυο βραβευμένοι με Όσκαρ ηθοποιοί βρίσκονται στη νότια Αφρική για τα γυρίσματα της ταινίας "The Last Face" όπου εκείνος σκηνοθετεί και εκείνη πρωταγωνιστεί.

Ο 54χρονος σταρ χώρισε από την επί χρόνια σύζυγό του, Ρόμπιν Ράιτ (Robin Wright) το 2010 ενώ πρώτη "Κυρία Πεν" ήταν η Μαντόνα (Madonna) από το 1985 μέχρι το 1989.

Η 39χρονη Σαρλίζ, από την άλλη, δεν έχει παντρευτεί ποτέ, αλλά έχει έναν γιο, τον Τζάκσον, τον οποίο υιοθέτησε πριν από δύο χρόνια.

Από τον γάμο του με τη Ράιτ, ο Πεν έχει δυο παιδιά, τον 21χρονο Χόπερ (Hopper) και την 23χρονη Ντίλαν (Dylan) η οποία έχει χαράξει ήδη τη δική της πορεία στον κόσμο του μόντελινγκ. (Στη φωτογραφία που ακολουθεί τα δύο τέκνα του Σον σε επίσημη εμφάνισή τους)

Πρόσφατα η Ντίλαν ρωτήθηκε για τη σχέση του πατέρα της με τη Σαρλίζ και η απάντησή της είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

"Είναι απίθανη για ένα πράγμα. Είναι η μόνη γυναίκα μετά τη μαμά μου που μπορεί να κάνει τον μπαμπά μου να σκάσει. Η μόνη γυναίκα. Και αυτό είναι μια απίστευτα γαμ***νη πρόκληση. Είναι βράχος", εξηγεί η κόρη του Σον, χαρακτηρίζοντας τη Σαρλίζ "φοβερή".

"Είναι απίθανη και οι δυο τους είναι υπέροχοι ο ένας για τον άλλο", συνέχισε η Ντίλαν δίνοντας και την τελική… ευχή της ως εξής: "Εφόσον είναι ευτυχισμένος ο μπαμπάς μου, είναι χαρούμενη και για τους δύο".

Για την ιστορία, η 48χρονη μαμά της Ντίλαν έχει επίσης φτιάξει ξανά τη ζωή της στο πλευρό του κατά 15 χρόνια νεότερό της, επίσης ηθοποιό, Μπεν Φόστερ (Ben Foster).