Η Ναταλία απαντάει: Πόσο ζηλεύει τον πιτσιρικά σύντροφό της;

12.11.2014
Τι πρωτότυπο ρώτησαν τη Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξη; Αν ζηλεύει τον κατά πολύ νεότερό της ηθοποιό, Μάνο Ιωάννου. Η Ναταλία απάντησε για τις αλυσίδες, την αυτοπεποίθηση και την... ελευθερία!

Για το αν ζηλεύει τον σύντροφό της Μάνο Ιωάννου μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό OK η Ναταλία Γερμανού. Προπερνώντας το γεγονός ότι αυτή την ερώτηση της την έχουν κάνει σε όλες τις διατυπώσεις, είδη και μορφές, η Ναταλία απάντησε: «Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν μας δένουν αλυσίδες».

Και συνέχισε: «Μια γυναίκα που αποφασίζει να κάνει σχέση με έναν άνδρα τόσα χρόνια μικρότερό της και θέλει να τον έχει δεμένο με σιδερόμπαλα, είναι χαμένη από χέρι».

«Εγώ γενικά είμαι ζηλιάρα σε φυσιολογικά πλαίσια και πιστεύω πως όταν έχεις έναν νεότερο σύντροφο, που είναι πολύ ωραίος και περιζήτητος, θα πρέπει να έχεις την αυτοπεποίθηση αλλά και την ψυχραιμία που προκύπτει από το ότι αυτός ξέρει για ποιο λόγο είναι μαζί σου. Αυτά λοιπόν που κάνω είναι να απολαμβάνω τη σχέση χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Είμαστε και οι δύο ελεύθεροι άνθρωποι. Δεν μας δένουν αλυσίδες».

Η τελευταία καλοπροαίρετη χιουμοριστική αναφορά στην προτίμηση της Ναταλίας για μικρότερους άνδρες ήρθε από τον Γιώργο Λιάγκα, ο γιος του οποίου κάνει παρέα στον παιδικό σταθμό με ένα κοριτσάκι που το λένε Ναταλία. Ο Λιάγκας έστειλε μήνυμα στην Γερμανού... μήπως είναι εκείνη! Η Γερμανού με το γνωστό χιούμορ της απάντησε ... με το γιό σου ποτέ!