Θεοδωρίδης: Έρωτας στη φυλακή

12.11.2014
Καινούργια σελίδα στη ζωή του γύρισε ο Τεό Θεοδωρίδης, μετά την αποφυλάκιση του. Το διάσημο μοντέλο μετά την περιπέτεια του με τα ναρκωτικά και τη φυλάκιση του, είναι πλέον ελεύθερος κι έτοιμος να φτιάξει τη ζωή του από την αρχή.

Και στο πλευρό του έχει μία σπουδαία γυναίκα, την Αγνή. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Secret, οι δυο τους γνωρίζονταν πολλά χρόνια, όμως το ειδύλλιο ξεκίνησε όταν ο Θεοδωρίδης ήταν στη φυλακή. Η Αγνή τον επισκεπτόταν στη φυλακή και όλο το διάστημα που ήταν έγκλειστος, εκείνη τον στήριξε. Μετά την αποφυλάκιση του μοντέλου έμειναν για δύο ολόκληρους μήνες σε ένα αντίσκηνο σε παραλία της Χαλκιδικής.

«Ο Τεό με την Αγνή ήρθαν κοντά το διάστημα που εκείνος έπαιρνε άδειες και έτσι ξεκίνησε η σχέση τους. Ετοιμάζονται να μετακομίσουν στην Αθήνα. Ο Τεό έχει πολλές προτάσεις καλλιτεχνικές και σκέφτεται να τις αξιοποιήσει. Μαζί με τη σύντροφό του αποφάσισαν να μετακομίσουν στην Αθήνα αφού ανοίγονται νέοι επαγγελματικοί ορίζοντες», δήλωσε πρόσωπο από το περιβάλλον του ζευγαριού.