Δείτε τους γκέι με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο φέτος [photos]

12.11.2014
Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Σαμ Σμιθ και οι ηθοποιοί Ελεν Πέιτζ, Ζάκαρι Κουίντο και Σαμίρα Γουίλει ποζάρουν φέτος στην κορυφή της λίστας του περιοδικού OUT των κορυφαίων γκέι για το 2014. Κάθε χρόνο το εν λόγω αμερικανικό gay περιοδικό ,δημοσιοποιεί τη διάσημη πλέον λίστα του «Power List» και επιλέγει 100 από τους πιο διάσημους γκέι, αμφιφιλόφυλους και τρανσέξουαλ στον κόσμο, αυτούς δηλαδή που θεωρεί πως έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στις ΗΠΑ. Ο τίτλος του περιοδικού δεν είναι τυχαίος, ονομάζεται ΟUT, γιατί το να αποκαλύψει κάποιος τις προτιμήσεις του είναι το προσωπικό επίσημο coming out του. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού προσπαθούν και βάζουν στη λίστα ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και δραστηριοτήτων. Οι φωτογραφίες των 100 τιμηθέντων είναι πραγματικά καταπληκτικές. Εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε. Γ.Ο

Ο τραγουδιστής-τραγουδοποιός Σαμ Σμιθ και οι ηθοποιοί Ελεν Πέιτζ, Ζάκαρι Κουίντο και Σαμίρα Γουίλει ποζάρουν φέτος στην κορυφή της λίστας του περιοδικού OUT των κορυφαίων γκέι για το 2014.
Κάθε χρόνο το εν λόγω αμερικανικό gay περιοδικό ,δημοσιοποιεί τη διάσημη πλέον λίστα του «Power List» και επιλέγει 100 από τους πιο διάσημους γκέι, αμφιφιλόφυλους και τρανσέξουαλ στον κόσμο, αυτούς δηλαδή που θεωρεί πως έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή.

Ο τίτλος του περιοδικού δεν είναι τυχαίος, ονομάζεται ΟUT, γιατί το να αποκαλύψει κάποιος τις προτιμήσεις του είναι το προσωπικό επίσημο coming out του. Οι υπεύθυνοι του περιοδικού προσπαθούν και βάζουν στη λίστα ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων και δραστηριοτήτων.

Οι φωτογραφίες των 100 τιμηθέντων είναι πραγματικά καταπληκτικές. Εμείς επιλέξαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

Γ.Ο