Τζολί: Απίθανες εικόνες πίσω από τον φακό του Τεστίνο

12.11.2014
Είδαμε ακόμη ένα εξαιρετικό εξώφυλλο της Αντζελίνα. Ο διάσημος φωτογράφος που το υπογράφει μας βάζει στα... παρασκήνια.

Η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο και ο φακός τη λατρεύει. Το ίδιο και οι απανταχού φωτογράφοι.

Αυτή τη φορά, ήταν η σειρά του Μάριο Τεστίνο (Mario Testino) να την απαθανατίσει για το Vanity Fair του Δεκεμβρίου και εκτός από το μαγευτικό εξώφυλλο -που βλέπετε ολόκληρο αμέσως στη συνέχεια- φρόντισε να μας δώσει και μια γεύση από το "περιθώριο" της φωτογράφησης...

Ενθουσιασμένος από την 39χρονη σταρ αλλά και από τη δουλειά τους, ο Μάριο Τεστίνο πόσταρε στο Instagram του δύο φωτογραφίες από το shooting. Στη δε πρώτη δεν μπορεί να κρύψει τον θαυμασμό του για το μοντέλο του.

"Με την απίθανη Αντζελίνα. Πάντα με εκπλήσσει με αυτά που κάνει. Υποκριτική, σκηνοθεσία, μεγαλώνει παιδιά, είναι σύζυγος κλπ, και πάντα δείχνει τέλεια και προσφέρει τέλεια ενέργεια", γράφει στη λεζάντα ο παγκοσμίου φήμης φωτογράφος. Για την ιστορία, στη συνέντευξη που παραχώρισε στο περιοδικό η κυρία Πιτ, άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να ασχοληθεί στο πολύ άμεσο μέλλον με την πολιτική.