Ο Σούπερμαν έκανε γυναίκα την Μπρουκ Σιλντς!

13.11.2014
Τη βιογραφία της δημοσιεύει η δημοφιλής ηθοποιός και αποκαλύπτει -μεταξύ άλλων- πληροφορίες για την "πρώτη της φορά".

Η Μπρουκ Σιλντς (Brooke Shields) σημάδεψε ολόκληρες δεκαετίες με το αγγελικό παρουσιαστικό της, κάνοντας την πρώτη εμφάνισή της στην πιο τρυφερή παιδική ηλικία.

Έχοντας πάντα στο πλευρό της τη μάνατζερ-κέρβερο μαμά της, Τέρι (Terri), η οποία μάλιστα κατηγορήθηκε επανειλημμένα για εκμετάλλευση της κόρης της "σε βαθμό κακουργήματος", η 49χρονη σήμερα Σιλντς έκανε την πρώτη της εμφάνιση στον κινηματογράφο το 1978 με την ταινία "Pretty Baby" ενσαρκώντας στα 13 της χρόνια (!) μια ανήλικη πόρνη. [η φωτογραφία που ακολουθεί είναι από τη συγκεκριμένη ταινία]


Στη στενή και πολύ ιδιαίτερη σχέση που είχε με τη μαμά της, εστιάζει η Μπρουκ στην αυτοβιογραφία της με τίτλο "Υπήρχε ένα μικρό κορίτσι. Η αληθινή ιστορία της μητέρας μου και εμού". Ανάμεσα στα πολλά που περιγράφει η Σιλντς σε αυτό το βιβλίο ήταν και η "πρώτη της φορά" όπου, όλως παραδόξως ήταν και πάλι παρούσα η κυρία Τέρι.

Παρά το ότι η παρουσία της στον κινηματογράφο και τις αντίστοιχες φωτογραφήσεις είχε πολύ έντονο σεξ απίλ, η Μπρουκ "έγινε γυναίκα" το 1987, στα 22 της χρόνια, από τον Ντιν Κέιν (Dean Cain) με τον οποίο ήταν συμφοιτητές στο Πρίνστον. Και ναι, ο Κέιν είναι ο ηθοποιός που to 1993 έγινε ο τηλεοπτικός Σούπερμαν δίπλα στην Τέρι Χάτσερ (Terry Hatcher)

"Αμέσως μετά, ήμουν τόσο συγκλονισμένη που πήδηξα από το κρεβάτι και άρχισα να τρέχω ολόγυμνη στον διάδρομο σαν κάποιος να μου είχε μόλις κλέψει το πορτοφόλι.
Ο Ντιν σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει πίσω μου με ένα κάλυμμα στα χέρια του. Με αγκάλιασε σφιχτά και με ρώτησε πού πήγαινα. Φοβόμουν ότι εγκαταλείπω τη μητέρα μου.
Δεν ήξερα πού ξεκινούσα εγώ και πού τελείωνε η μητέρα μου, πράγμα που σήμαινε ότι δεν ήξερα πού να χωρέσω τον Ντιν", αποκάλυψε με πλήρη ειλικρίνεια η Μπρουκ τονίζοντας πως η μητέρα της ζούσε με τον διαρκή "τρόμο της φυσικής επαφής της με αγόρια".

"Πιστεύω ότι η μαμά μου ήθελε να μείνω παρθένα όσο περισσότερο γίνεται", θυμάται η Μπρουκ η οποία ως κοριτσάκι ξεχώρισε μεταξύ άλλων για τους ρόλους της στη "Γαλάζια Λίμνη" του 1980 και το "Endless Love" του 1981.

Όσο για τον πρώτο της έρωτα; "Ο Ντιν ήταν απίστευτα υπομονετικός μαζί μου ως προς το σεξ. Αλλά ακόμη και όταν η μαμά μου δεν ήταν κοντά, εγώ ένιωθα ότι με παρακολουθούσε. Ήμασταν συνέχεια μαζί χέρι χέρι και κρυβόμασταν ψάχνοντας μέρη και τρόπους να βρεθούμε μόνοι και να φιληθούμε. Αλλά τον φουκαρά… τον έκανα να περιμένει και να περιμένει… και η μαμά καραδοκούσε".

Για την ιστορία η Τέρι Σιλντς πέθανε το 2012 ύστερα από χρόνια μάχη με την άνοια, Η Μπρουκ σήμερα είναι παντρεμένη με τον Κρις Χέντσι (Chris Henchy) με τον οποίο έχουν μαζί δυο παιδιά ενώ από το 1997 μέχρι το 1999 ήταν παντρεμένη με τον διάσημο τενίστα Αντρέ Αγκάσι.