Ασλανίδου: Μιλά πρώτη φορά για το θάνατο του αδελφού της

13.11.2014
Σε μία σπάνια εξομολόγηση η Μελίνα Ασλανίδου μιλά πρώτη φορά για την απώλεια του αδελφού της και πόσο αυτή τής στοίχισε.

Μιλά επίσης για τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με το μικρότερό της σύντροφο, Μιχάλη Καμπουράκη και αν σκέφτεται το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Για το θάνατο του αδελφού της: «Η απώλεια είναι μια τεράστια αλλαγή. Ένας άνθρωπος έφυγε και αναποδογύρισε όλη η ζωή μου. Πιστεύω ότι οι ψυχές υπάρχουν. Μέσα μου δεν έχει χαθεί ο αδελφός μου. Ένα από τα τραγούδια του Στέφανου Κορκολή λέει “Δε χάνεται η ψυχή”»

Για το πένθος από την απώλεια: «Τον αισθάνομαι πάντα. Το πένθος είναι μια πολύ μεγάλη ιστορία. Βιώνεις τρεις φάσεις. Αρχικά αρνείσαι να συνειδητοποιήσεις ότι ο άνθρωπός σου έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό μπορεί να πάρει πολύ καιρό. Η δεύτερη φάση είναι εγωιστική. Σκέφτεσαι γατί μου το έκανες αυτό; Δεν το έχει κάνει εκείνος βέβαια. Δεν ήταν επιλογή της ψυχής που έφυγε να γίνει αυτό. Απαιτείται πολύ μεγάλη δουλειά από τον άνθρωπο που βιώνει την απώλεια. Η τρίτη φάση, που μπορεί να μην έρθει και ποτέ, είναι η αποδοχή. Βλέπεις ζωές να καταστρέφονται από μεγάλες απώλειες»

Για το πώς είναι σήμερα: «Μου πήρε αρκετά μεγάλο διάστημα . Στην ουσία δεν ξεπερνιέται ποτέ, γιατί πάντοτε θέλεις να είναι παρών ο άνθρωπός σου. Θεωρώ ότι είμαι σε ένα πολύ καλό επίπεδο πλέον. Το έχω διαχειριστεί».

Για το αν έκανε ψυχανάλυση; «Φυσικά. Έκανα ότι μπορούσα προκειμένου να βοηθήσω τον εαυτό μου. Υπάρχει μια περίοδος στη ζωή του ανθρώπου που νιώθει ότι πνίγεται, του φταίνε όλα, η ζωή του δεν έχει γαλήνη. Είχα επίσης ένα μεγάλο στήριγμα από τον πνευματικό μου. Εξάντλησα ό, τι βοήθεια μπορούσα, από την ψυχοθεραπεία και την ψυχανάλυση, όπως και τους πνευματικούς δρόμους».

Για τις παπαράτσι φωτογραφίες, που αποκάλυψαν τη σχέση της: «Είμαι ερωτευμένη και καλά στην προσωπική μου ζωή. Δε θέλω, όμως, να μιλήσω περισσότερο. Αυτό με τις φωτογραφίες ξεκίνησε από πέρυσι. Δεν ασχολήθηκε κανένας από τους δυο μας. Από τη στιγμή που εκτίθεμαι δημόσια, αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Δε θέλω να δίνω παραπάνω διάσταση στα γεγονότα».

Για το γάμο και το ενδεχόμενο ενός παιδιού: «Έφτασα ένα βήμα πριν τον γάμο, αλλά δεν συνέβη. Αν ευλογηθώ να γίνω μανούλα, θα είμαι τρυφερή. Δεν το κυνηγώ. Η ζωή, πιστεύω, τα φέρνει όλα από μόνη της. Θα ήταν παράδοξο, ωστόσο, και να μη σκέφτομαι πως θέλω να αποκτήσω παιδί. Εδώ γέννησε το σκυλάκι μου και βιώνω τη μητρότητα μέσω αυτού»

Πηγή: ΕΓΩ