Ο Βουτσάς απαντάει στα άσχημα σχόλια του Λιάγκα

13.11.2014
Πριν λίγο καιρό οι παπαράτσι πέτυχαν τον Κώστα Βουτσά να φιλάει στο στόμα την κατά πολλά χρόνια νεότερη σύντροφο του σε μία νυχτερινή τους έξοδο στο Baraonda, γεγονός που προκάλεσε αρκετά σχόλια κι εξόργισε τον υπερβολικό Γιώργο Λιάγκα.

Ο τελευταίος δεν ήταν καθόλου επιεικής μαζί του και ανέφερε στην εκπομπή του πως ο δημοφιλέστερος εν ζωή Έλληνας κωμικός δεν έχει ανάγκη στα 80 του να φιλιέται δημόσια και να ξερογλείφεται με την πιτσιρίκα που είναι μικρότερη του. Επίσης πρόσθεσε πως δεν είναι ωραία εικόνα και θα ήταν καλύτερα να τα κάνουν όλα αυτά σπίτι τους.

Ο 82χρονος ηθοποιός αποφάσισε να δώσει μια αποστομωτική απάντηση στον παρουσιαστή ύστερα από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα και γι άλλη μια φορά έδειξε πόσο ακομπλεξάριστος είναι.

«Δε φταίω εγώ, φταίνε οι παπαράτσι, αν και εκείνοι κάνουν τη δουλειά τους. Να μη δώσω, δηλαδή, στη γυναίκα μου ένα φιλί, επειδή είναι απέναντι μου κάποιος φωτογράφος; Είστε στα καλά σας; Εγώ τη γυναίκα μου την αγαπάω και θέλω να της το δείχνω. Με ποιον να φιλιόμουν, δηλαδή; Με κανένα παπά; Σε αυτή την περίπτωση ας το σχολίαζε ο Γιώργος, αλλά το να φιλάω μια γυναίκα είναι φυσιολογικό» ανέφερε.