Βατίδου: Η απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή!

20.11.2014
Εφτά χρόνια έχουν περάσει από τον επεισοδιακό χωρισμό της Εύης Βατίδου με τον Αλέξη Κούγια, που την εποχή εκείνη είχε απασχολήσει πολύ τον Τύπο και αποτέλεσε λατρεμένο θέμα για τις μεσημεριανές εκπομπές.

Σήμερα οι σχέσεις του πρώην ζευγαριού είναι άριστες, αφού πάνω απ’ όλα βάζουν τα δύο παιδιά που απέκτησαν μέσα στο γάμο τους. Και για το γάμο της με τον Κούγια, αλλά κυρίως για το διαζύγιο και τη ζωή της μετά το χωρισμό, μιλά το πρώην μοντέλο στο περιοδικό YOU.

Αλλά φευ, αν και η Βατίδου είναι ακόμη νέα κοπέλα, φαίνεται ότι έχει πολλά... κενά μνήμης, αφού η δήλωση της ότι δεν έκανε δεσμό μετά το διαζύγιο της, μάς άφησε με το στόμα ανοιχτό. Γιατί μπορεί εκείνη να έχει ξεχάσει, όμως, εμείς θυμόμαστε κάποιους από τους έρωτες της. Και περισσότερο τη σχέση της με τον επιχειρηματία Μιχάλη Σταθοκωστόπουλο το 2010, που κράτησε σχεδόν έναν χρόνο, ενώ τότε όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα, που μπορούσε να καταλήξει ακόμη και στα σκαλιά της εκκλησίας!

«Δεν έχω κάποια σχέση, δε θέλω. Δεν έκανα κανέναν δεσμό μετά το διαζύγιό μου, δεν ερωτεύτηκα» δήλωσε η Βατίδου και δε λέμε να συνέλθουμε από τα γέλια. Βρε έντερο αλλάξαμε.

Μάλιστα, στην ερώτηση τι ρόλο παίζει ο έρωτας στη ζωή της, το πρώην μοντέλο δε διστάζει να απαντήσει: «Δύσκολα ερωτεύομαι, σπάνια… Μου έχει συμβεί, βέβαια. Είναι πολύ δυνατό συναίσθημα. Δε σου κρύβω ότι εάν είχα ξαναερωτευτεί μετά τον πρώην άντρα μου ίσως να ήμουν σε δεύτερο γάμο και με τρίτο παιδί ή σε πολύ σοβαρή σχέση. Τον έρωτα δεν τον ψάχνεις, τυχαίνει» Άρα τρία χρόνια μετά το χωρισμό της με τον Σταθοκωστόπουλο, μαθαίνουμε ότι... άνθρακας εκείνος ο έρωτας!

Όσο για τη σχέση που έχει σήμερα με τον πρώην σύζυγό της και την έξοδο τους πριν καιρό στα μπουζούκια (ναι εκείνα που όπως δήλωσε στην ίδια συνέντευξη, δεν της αρέσουν) σχολίασε: «Εδώ και τόσα χρόνια συναντιόμαστε στα παιδικά πάρτι, στο σχολείο, μιλάμε και παίρνουμε μαζί αποφάσεις για τα προγράμματα των παιδιών. Προσπαθούμε να περνάμε κάποιες μέρες μαζί, τις διακοπές, τις γιορτές, γιατί τα παιδιά θέλουν και τους δύο γονείς. Το πετύχαμε και εκείνα είναι πολύ χαρούμενα γι” αυτό"

Τέλος διέψευσε τις φήμες που θέλουν να τα έχει ξαναβρεί με τον Αλέξη Κούγια.