Λάτσιος: Ο άγνωστος γάμος στο Βέλγιο!

20.11.2014
Ο Γιάννης Λάτσιος είναι από τα πιο σημαντικά στελέχη της τηλεόρασης κι ένας από τους πιο πετυχημένους διευθυντές προγράμματος στα 25 χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Ο γάμος του με την Ελένη Μενεγάκη τον έφερε στην πρώτη γραμμή της δημοσιότητας, που ήρθε κι έγινε μεγαλύτερη μετά το πολύκροτο διαζύγιο τους το 2010. Εξάλλου, η συμμετοχή του στη θέση του κριτή στο DWTS απογείωσαν τις μετοχές του κι έφτασε ο Λάτσιος να θεωρείται κι ένας περιζήτητος εργένης.

Ωστόσο, αν και μέσα στα φώτα της δημοσιότητας, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 κρατάει καλά την προσωπική του ζωή μακριά από αυτήν (τη δημοσιότητα). Πριν και μετά το γάμο του με την Ελένη ελάχιστα έως καθόλου γνωρίζουμε για την προσωπική του ζωή. Ας πούμε, γνωρίζαμε ότι ο γάμος του με τη Μενεγάκη ήταν ο δεύτερος και για εκείνον.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αναφέρθηκαν στον πρώτο γάμο του Λάτσιου, στο Βέλγιο παρακαλώ. Σύμφωνα με την εκπομπή, όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, πήγε στις Βρυξέλλες για μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εκεί έζησε 10 χρόνια, ενώ γνώρισε μια Ελληνοβελγίδα που δούλευε στην Κομισιόν. Ο έρωτας τους ήταν μεγάλος και κατέληξε σε γάμο, όμως, δεν κράτησε πολύ και το ζευγάρι σύντομα χώρισε. Μετά το διαζύγιο, ο Λάτσιος επέστρεψε στην Ελλάδα οπότε και μπήκε στο χώρο της τηλεόρασης, που υπηρετεί πιστά και με μεγάλη επιτυχία μέχρι σήμερα.