Γιατί η Ματσούκα δεν έχει Facebook;

26.11.2014
Τα social media βοηθούν πλέον παρα πολύ την προώθηση της δουλειάς πολλών καλλιτεχνών αλλά εννοείται πως πολλές φορές μπορεί να ξεφύγει ο έλεγχος και να χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για προσωπική προβολή.

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι από τους λίγους που έχουν αντισταθεί να κάνουν προφίλ στο facebook και το instagram και σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Πρώτο Θέμα, εξήγησε τους λόγους που απέχεις συνειδητα απ’ όλα και γιατί αισθάνεται κάπως άβολα με ό,τι συμβαίνει στα timelines.

“Αντιστέκομαι με σοβαρότητα σε ό,τι μου φαίνεται φαιδρό. Αντιλαμβάνομαι τη σπουδαιότητα του να επικοινωνείς τη δουλειά σου με τον τρόπο που εσύ επιθυμείς και μετά από προτροπή συνεργατών μου είμαι έτοιμη να το κάνω και εγώ, μα το αναβάλλω καθημερινά. Ίσως γιατί βλέπω κατά καιρούς Instagram και Facebook συναδέλφων ταλαντούχων τη δουλειά των οποίων παρακολουθώ. Και τι απογοήτευση όλες αυτές οι αναρτήσεις φωτογραφιών όπου η ματαιοδοξία και ο ναρκισσισμός είναι τόσο ενοχλητικά, τόσο αποθαρρυντικά για την όποια σοβαρότητά τους, τόσο που εγώ, ως θεατής, αισθάνομαι αμηχανία” ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.