Διάσημη ηθοποιός κατηγορεί τον πρώην πως θέλει να κάνει την κόρη τους λευκή!

26.11.2014
Αν νομίζετε πως μόνο εμείς οι άσημοι κοινοί θνητοί έχουμε προβλήματα, γράψτε λάθος. Έχουν και οι διάσημοι και μάλιστα πολύ μεγαλύτερα! Πως αλλιώς να προλογίσουμε την είδηση πως ο πρώην άνδρας της Χάλι Μπέρι, (Halle Berry)το μοντέλο Γκάμπριελ Ομπρί (Gabriel Aubry) όχι μόνο ίσιωσε τα κατσαρά μαλλιά της εξάχρονης Αφροαμερικανής κορούλας τους, της Νάλα (Nahla), αλλά τα έβαψε και ξανθά!
Το γεγονός αυτό εξόργισε όσο τίποτα στον κόσμο την διάσημη χολιγουντιανή ηθοποιό, η οποία και έσπευσε στα δικαστήρια μηνύοντάς τον πως προσπαθεί να αλλάξει το χρώμα της κόρης τους και να την κάνει περισσότερο Καυκάσια παρά Αφροαμερικανή! Οι σώφρονες δικαστές αποφάσισαν πως κανείς από τους δύο γονείς δεν μπορεί να παρέμβει στη φυσική κατάσταση των μαλλιών της μικρής και κάπως έτσι η περιπέτεια της μικρής έλαβε τέλος και κανείς δεν θα παρέμβει πάλι στο.. χρώμα της.
Το πρώην ζευγάρι από τότε που χώρισε, δεν είχε και τις καλύτερες επαφές. Πριν λίγα χρόνια πάλι, έτρεχαν στα δικαστήρια γιατί η Χάλι Μπέρι ήθελε να μετακομίσει μόνιμα στη Γαλλία προκειμένου να προστατέψει τα παιδιά της από τον κατατρεγμό Αμερικανικών μέσων ενημέρωσης, κάτι που της απαγορεύτηκε τελικά από το νόμο.
Να σας θυμίσουμε επίσης πως η διάσημη ηθοποιός είναι εκ νέου παντρεμένη σήμερα με τον επίσης ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτιζέν και έχουν αποκτήσει μαζί και ένα γιο.