Φλογερή λεχώνα η Μέντες εξηγεί το όνομα της κόρης

26.11.2014
Μόλις δύο μήνες μετά τη γέννηση της κορούλας της η σύντροφος του Ράιαν Γκόσλινγκ φωτογραφίζεται φλογερή και -μεταξύ άλλων αποκαλύπτει το νόημα πίσω από το όνομα που έδωσαν στη μικρούλα.

Τον Σεπτέμβριο η Εύα Μέντες (Eva Mendez) έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, Ράιαν Γκόσλινγκ (Ryan Gossling).

Σήμερα ποζάρει στον φακό του διαδικτυακού περιοδικού "Violet Grey" και πραγματικά εντυπωσιάζει ενώ μεταξύ άλλων, μιλά για τα νέα δεδομένα της ως... μανούλα.

"Ο Ράιαν και εγώ αγαπούμε πολύ τον χαρακτήρα της Εσμεράλδα από τη νουβέλα του Βίκτωρος Ουγκώ, από την Παναγία των Παρισιών, και νομίζουμε ότι είναι ένα πολύ όμορφο όνομα", αποκάλυψε μιλώντας για το πρωτο όνομα που έδωσαν στην κόρη τους, ενώ το δεύτερο έχει μια πιο "ιδιωτική" σημασία για εκείνη.

"Το Αμάντα (Amada) ήταν το όνομα της γιαγιάς μου και σημαίνει 'λατρεμένη' στα ισπανικά", συνέχισε η 40χρονη σταρ τονίζοντας πως σκοπός δικός της και του καλού της είναι να εξασφαλίσουν στην κορούλα της όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τα οποία εκ των πραγμάτων, να τα γλιτώσει τελείως δεν μπορεί. "Για τον λόγο αυτό κρατήσαμε και τα της γέννησης μυστικά", εξήγησε η Εύα.

Βέβαια, όσο και να απολαμβάνει τη μητρότητα, όμως, η Εύα είναι εξαντλημένη αφού δεν κοιμάται τις νύχτες.

"Μέχρι εδώ τα κάνουμε όλα χωρίς νταντά αλλά το συζητάω για το μέλλον", παραδέχτηκε η Μέντες η οποία απολαμβάνει κάθε λεπτό που έχει με τη μικρούλα της.