Ποιοι τελικά θέλουν ζευγάρι δύο γνωστούς ηθοποιούς;

04.12.2014
Χθες λέγαμε για το ξέσπασμα της Μάρας Δαρμουσλή στο facebook για τα δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον Ιάκωβο Μυλωνά ύστερα από φωτογραφίες από κοινή τους έξοδο που κυκλοφόρησαν στον Τύπο για να διαφημιστεί η συνεργασία τους στην παράσταση «Χωρίς Ανάσα».

Όπως ανέφερε η γνωστή ηθοποιός και μοντέλο αποχωρώ γιατί είναι εντελώς αντίθετη σε τέτοιου είδους προωθητικές ενέργειες για ένα καλλιτεχνικό προϊόν και υποβιβάζουν την όποια προσπάθεια γίνεται με αγάπη και μεράκι για το θέατρο.

Τωρα ο Μυλωνάς απαντάει μές του δικού του προφίλ στο facebook τονίζοντας πως ουδέποτε υπήρξαν ζευγάρι με τη Δαρμουσλή και πως πέρασε από οντισιόν όπως όλες οι κοπέλες ενώ η κοινή τους εμφάνιση σε εστιατόριο του Χαλανδρίου είχε ως μοναδικό σκοπό τη διαφήμιση της συνεργασίας της.

"Απ' ότι έμαθα εκ των υστέρων διοχετευτήκανε σε 50 σαιτ. Τα τρία απ' αυτά τις παρουσιάσανε σαν καινούρια ερωτική σχέση. Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων αν ισχύει κάτι τέτοιο το αρνήθηκα κατηγορηματικά. Αυτό μπορεί να το βεβαιώσει και ο δημοσιογράφος απ' την Εσπρέσο και η ίδια η Μάρα που ήταν μπροστά, γιατί μου τηλεφωνούσαν και όταν κάναμε πρόβα.

Απ' ότι κατάλαβα η Μάρα αποχωρεί για να σταματήσουν οι φήμες και να μην ασχολούνται κάποιοι με την προσωπική ζωή των καλλιτεχνών, αλλά μόνο με την επαγγελματική. Το έργο '' Χωρίς ανάσα'' (που μάλλον επειδή είναι ερωτικό θρίλερ όλα θρίλερ γίνονται γύρω του) θα συνεχίσει την πορεία του με καινούρια πρωταγωνίστρια!" έγραψε.