Ο Notis κάνει πρεμιέρα & ξαναχτυπά: "Ρουφιανάκια δημοσιογράφοι"

04.12.2014
Τη νέα του δισκογραφική δουλειά παρουσίασε ο Νότης Σφακιανάκης, και για την εκδήλωση αυτή έγινε πολύς λόγος, αφού ο τραγουδστής με την εταιρεία του, απαγόρευσαν την παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Ωστόσο, το βράδυ της Δευτέρας (1/12) έγινε η παρουσίαση της νέας δουλιεάς του Notis, παρουσία φωτογραφικών φλας και δημοσιογράφων, που ω τι αγένεια, δεν έκαναν ησυχία, προκαλώντας τον εκνευρισμό του καλλιτεχνη.

«Σσσσσσσσωπάστε ρε παλιόπαιδα» είπε στους δημοσιογράφους, μπας και τους επαναφέρει στην τάξη. Και ξεκίνησε την επίθεση: «Εσείς ρουφιανάκια... Άσε, δεν ξέρω τι κουμάσια είσαστε; Τι απαπαπα! Απαπα το έλεγε η Βανδή. Αυτά που παίρνετε τα ανεβάζετε και σε παγκόσμια...Στην πρόβα ήρθε κάποιος και τραβούσε βίντεο και το ανέβασε. Μπορεί να μην ήσουν εσύ, ήταν κάποιος άλλος. Εγώ άλλα λέω, μονίμως λέω άλλα και παρεξηγούμαι» ήταν το παράπονο του προς κάποιους δημοσιογράφους, που όμως γι ακόμη μία φορά, αυτό που ήθελε να πει, το είπε με τον πιο λάθος τρόπο.

Στο τέλος, επειδή τις έχει συνηθίσει ο οργανισμός μας, έριξε και μία... Σφακιανακική φιλοσοφία: «Κάποια στιγμή να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε απόγονοι του Εφιάλτη, αλλά του Λεωνίδα»!

Στην εκδήλωση ήταν και η Πέγκυ Ζήνα, με την οποία φέτος τον χειμώνα θα μοιράζονται τη σκηνή του Φωταέριου