Τι είπε η Σμαράγδα Καρύδη για τον Ρωμανό;

08.12.2014
Ο Νίκος Ρωμανός ο οποίος κάνει απεργία πείνας από τις 10 Νοεμβρίου είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και στη σημερινή συνάντηση του πατέρα του με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά δεν βρέθηκε κάποια λύση.

Είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που έχουν εκφράσει την άποψη τους για το συγκεριμένο θέμα είτε γράφοντας επιστολές είτε κάνοντας δηλώσεις κι ανάμεσα τους είναι και η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Aixmi ανέφερε πως το θέμα είναι νομικά περίπλοκο αλλά επειδή το παιδί είναι σε οριακή κατάσταση, θέλει να του δοθεί η φοιτητική άδεια που διεκδικεί τόσο καιρό.

«Προτιμώ ακόμη και να δραπετεύσει από το να πεθάνει. Αν είναι να δραπετεύσει (γιατί υποτίθεται πως αυτό φοβούνται) είναι καλύτερο από το να πεθάνει ένα παιδί 21 ετών, το οποίο έχει βεβαρημένο ιστορικό... Μπορεί να είχε συμβεί στον καθένα μας αυτή η οργή. Στο κάτω κάτω, τόσοι εγκληματίες είναι έξω κι έχουν σκοτώσει και ανθρώπους, αυτός δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Καλώς καταδικάστηκε γιατί έκανε ληστεία, αλλά το πράγμα είναι οριακό.» δήλωσε.

Επίσης συμπλήρωσε ότι είναι τόσοι εγκληματίες δολοφόνοι έξω από τις φυλακές κι ο Ρωμανός δεν έχει σκοτώσει κανέναν ενώ θα ήθελε στην περίπτωση πους δεν ικανοποιηθεί το αίτημα τους, να φάει και όχι να γίνει ήρωας πεθαίνοντας. «Γιατί είναι ένα παιδί, παντρεμένο, ερωτευμένο, έχει όλη του τη ζωή μπροστά του» πρόσθεσε.