Πάολα: Το ανατρεπτικό εξώφυλλο σε γκέι περιοδικό!

08.12.2014
Με ένα χρυσό κορμάκι, στέμμα και ραβδί, ωσάν άλλη σέξι κόμικ βασίλισσα η Πάολα ποζάρει στο πιο ανατρεπτικό χριστουγεννιάτικο εξώφυλλο για λογαριασμό του free press LGBT περιοδικού «antivirus». Και δηλώνει ότι.... η καψούρα δεν έχει φύλο!

Τη φωτογράφηση συνοδεύει μία εξίσου ανατρεπτική συνέντευξη, όπου η τραγουδίστρια προχωρά σε... πικάντικες λεπτομέρειες! Αποκαλύπτει ότι την πρώτη φορά που είδε δύο άντρες να φιλιούνται ήταν μόλις εφτά ετών, τονίζει ότι βρίσκει φυσιολογικό τον γκέι έρωτα και παρόλο που της την έχουν πέσει γυναίκες, εκείνη είναι φανατική των ανδρών!

«Προφανώς και αρέσω στα κορίτσια. Το ξέρω γιατί μου την έχουν πέσει. Όμως, είμαι, μωρέ, φανατική με τον άντρα. Έχω λατρεία. Δεν μου έχει τύχει να νιώσει κάτι τέτοιο» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και αποκαλύπτει τι θα έκανε αν η κόρη της τής έλεγε ότι είναι ομοφυλόφιλη. «Θα το συζήταγα μαζί της για να διαπιστώσω τι νιώθει. Αυτό ή υπάρχει ή όχι. Δεν μπορεί να σε επηρεάσει κανένας. Οπότε θα προσπαθούσα να καταλάβω αν το νιώθει κι αυτή. Μιλάμε, βέβαια, για όταν το παιδί είναι πιτσιρίκι. Αν το παιδί μεγαλώσει, τι, θα έρθει σε μένα να το πει; Βέβαια εγώ θα το ανακάλυπτα από μόνη μου, γιατί θα έβλεπα συνέχεια τη φίλη της να την κοιτάει γλυκά, ξέρεις» είπε.