Η Διαβάτη απαίτησε να κληθεί η «αστυνομία θεάτρου» για τον Ρουβά!

08.12.2014
Κακός χαμός έγινε στην τελετή των βραβείων θεάτρου και μουσικής «Κάρολος Κουν», τα οποία έλαβαν χώρα στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών! Ο Σάκης Ρουβάς παρέλαβε το «βραβείο αρχαίου δράματος», ωστόσο, η βράβευσή του προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Η Χρυσούλα Δαβάτη αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο της και η αιτία ήταν ο Ελληνας performer! Η Ελληνίδα ηθοποιός στοχοποίησε με τα λεγόμενά της τον Ρουβά, ο οποίος ήταν υποψήφιος για το βραβείο «Αρχαίο Δράμα» για την συμμετοχή τους στις «Βάκχες», στο ρόλο του θεού Διόνυσου.

«Να καλέσουν την αστυνομία θεάτρου να τακτοποιήσει τα θέματα γιατί τα βραβεία πηγαίνουν σε stars και μοντέλα!» Η Διαβάτη παρέμεινε στην αίθουσα, ωστόσο, αρνήθηκε να παραλάβει την τιμητική της διάκριση!

Οι παρουσιαστές Κυριάκος Λουκάκης και Ανδρέας Ρικάκης όταν κάλεσαν όταν ανακοίνωσαν ότι το βραβείο πάει στον Ρουβά, ακούστηκε μια φωνή που είπε: «αμφισβητώ αυτό το βραβείο. Με τι εφόδια το παίρνετε;».

Ο Ρουβάς απάντησε «με την ψυχή μου» και κρατώντας το βραβείο στα χέρια πρόσθεσε: «Δεν θα επιτρέψω σε καμία αστυνομία θεάτρου να μου απαγορεύσει να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα, να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι».

Ο πρόεδρος της επιτροπής μουσικής, Κυριάκος Λουκάκης είπε σε μια προσπάθεια να κατευνάσει τα πνεύματα ότι «τιμάμε ανθρώπους και όχι προκαταλήψεις».