Ανδρίτσου: Ξαφνικά όλοι έγιναν ειδήμονες με τα νούμερα!

09.12.2014
Το σήριαλ «Τρίχες» δεν έχει τα αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης και γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να πάει καλύτερα με πολλού διάσημους καλεσμένους, γίνονται αλλαγές στις μέρες προβολές αλλά δεν αλλάζει πολύ η κατάσταση.

Η Βασιλική Ανδρίτσου η οποία είναι μία από τις πρωταγωνίστριες, στην πρόσφατη συνέντευξη της στο ΟΚ αναφέρθηκε σ’ αυτό το θέμα λέγοντας πως δεν ασχολείται τόσο πολύ όσο νομίζουν κάποιοι και της έχει κάνει εντύπωση πως όλοι πλέον κάνουν πως τα ξέρουν όλα.

«∆ε µπορώ να καταλάβω πώς ξαφνικά όλοι έγιναν ειδήµονες. Βλέπεις ότι έχει άποψη για τα νούµερα ακόµα και ο µανάβης της γειτονιάς µου. Εγώ όταν θα πάω στο µανάβικο, αυτό που θα κοιτάξω είναι αν έχει ωραία φρούτα. ∆εν µε ενδιαφέρει ούτε πόσα κιλά πουλάει κάθε µέρα, ούτε αν κάνει µεγαλύτερο τζίρο από τον διπλανό. Με τον ίδιο τρόπο θα αντιμετωπίσω ένα σίριαλ ή µία εκποµπή που προβάλλεται στην τηλεόραση. Αν µου αρέσει θα την παρακολουθήσω. Αν όχι, θα προτιµήσω να δω κάτι άλλο και δε θα γυρίσω στο τάδε κανάλι επειδή άκουσα ότι κάνει υψηλότερη τηλεθέαση από ένα άλλο. Το να θεοποιείται ένα πρόγραµµα ή αντίστοιχα να κατακρεουργείται, ανάλογα µε τη θεαματικότητα του, το βρίσκω τουλάχιστον περιττό.» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός.