«Βόμβα»: Χώρισαν Φουρέιρα - Σαμαράς!

10.12.2014
Οργιάζουν οι φήμες τις τελευταίες ώρες που θέλουν την Ελένη Φουρέιρα και τον Γιώργο Σαμαρά να μην είναι πια μαζί!

Η είδηση ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και λίγες μέρες, κάνει το γύρο του διαδικτύου κι έχει πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία, αφού κανείς δεν περίμενε ότι ο έρωτας τους, που έμοιαζε μεγάλος, θα είχε άδοξο τέλος.

Εξάλλου, μόλις πριν λίγες εβδομάδες, διαβάζαμε για το ταξίδι – αστραπή που έκανε ο Σαμαράς στην Ελλάδα για να δει από κοντά την αγαπημένη του, η οποία υπέφερε από βρογχίτιδα, ενώ την είχε επισκεφτεί και στο κέντρο που εμφανίζεται με το Νίκο Βέρτη. Αλλά και η Φουρέιρα, όμως, με κάθε ευκαιρία ταξίδευε στο Λονδίνο για να είναι μαζί με τον καλό της.

Αλλά, φευ, η άτιμη η απόσταση φαίνεται ότι μπήκε εμπόδιο στη σχέση τους. Και όπως λένε οι κακές γλώσσες, ο ποδοσφαιριστής (που δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στα γήπεδα) ήταν εκείνος που αποφάσισε να δώσει τέλος στη σχέση τους.

Φουρέιρα και Σαμαράς πριν ενάμιση χρόνο ξαναβρέθηκαν και είπαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα τους, που είχε ξεκινήσει στις αρχές της καριέρας της τραγουδίστριας, είχε τελειώσει άδοξα πριν πέντε χρόνια. Κι ενώ στην περίπτωση τους έμοιαζε ότι το γυαλί ξανακολλάει, αν ισχύουν οι φήμες χωρισμού, δυστυχώς, δεν ξανακόλλησε. Και ας πίστευαν πολλοί ότι τούτη τη φορά το ζευγάρι θα προχωρούσε προς την επισημοποίηση, δεδομένου ότι η Φουρέιρα είχε γνωρίσει την οικογένεια του ποδοσφαιριστή.