Έξαλλη η Κουλιέβα με τη Φουρέιρα!

10.12.2014
Τα δύο πρόσωπα των ημερών στο παράλληλο showbiz σύμπαν είναι ο Σάκης Ρουβάς αλλά και η Ελένη Φουρέιρα οι οποίοι έχουν σχολιαστεί πάρα πολύ.

Ο πρώτος λόγω των αντιδράσεων για τη βράβευσης του στα Βραβεία θέατρου και Χορού στην κατηγορία του Αρχαίου Δράματος και η δεύτερη επειδή αποκάλυψε τον τόπο καταγωγής και μίλησε για το φόβο της να μην γίνει γνωστό τόσο καιρό.

Όσον αφορά τη δεύτερη ανάμεσα σ’ εκείνους που σχολίασαν την απόφαση της είναι και η Ταμίλα Κουλίεβα στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό Οκ μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια της στις «Φόνισσες της Παπαδιαμάντη», Μπέσυ Μάλφα.

"Εμένα σχεδόν με θυμώνει αυτό που άκουσα, γιατί πιστεύω ότι κάθε άνθρωπος πρέπει να αισθάνεται καλά με αυτό που είναι και να νιώθει περήφανος για την καταγωγή του. Κάθε χώρα έχει τη δική της κουλτούρα και κάθε καλλιτέχνης κουβαλάει τον πολιτισμό που έχει βιώσει. Μου φαίνεται αδιανότητο στις μέρες μας να υπάρχουν άνθρωποι που αισθάνονται μειονεκτικά επειδή έχουν διαφορετική καταγωγή. Θυμίζω τις περιπτώσεις του Πύρρου Δήμα, που κατάγεται από την Αλβανία, και του Καχιασβίλι, που είναι από τη Γεωργία, που δόξασαν την Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες." ανέφερε.

Επιπλέον συμπλήρωσε πως δε μπορεί να καταλάβει γιατί η τραγουδίστρια έκρυβε την καταγωγή της ειδικά σε μία χώρα όπως η Ελλάδα στην οποία εκείνη δεν έχει βιώσει ποτέ το ρατσισμό και πιστεύει πως οι Έλληνες δεν είναι από τη φύση τους ρατσιστές αλλά έγιναν τα τελευταία χρόνια λόγω της κατάστασης που επικρατεί.