Έτσι ήταν η Μπελούτσι στην εφηβεία -και πιο πριν

11.12.2014
Μια σειρά από ακυκλοφόρητες φωτογραφίες της Μόνικα από την νεαρή της ηλικία έρχονται να ρίξουν φως στα πρώτα βήματα της καριέρας της.

Στα 50 της χρόνια η Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) παραμένει τόσο όμορφη που κάνει κοριτσάκια με τη μισή της ηλικία να τρέμουν στο άκουσμα και μόνο του ονόματός της.

Πρόσφατα, μάλιστα, με την ανακοίνωση της συμμετοχής της στη νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ, κατέγραψε ένα νέο ρεκόρ ως "το γηραιότερο" κορίτσι του θρυλικού πράκτορα 007, βάζοντας μάλιστα τα γυαλιά σε όλα τα υπόλοιπα...

Με αφορμή αυτή τη συμμετοχή, η MailOnLine ζήτησε από τον πατέρα της Μόνικα, Πασκουάλε Μπελούτσι (Pasquale Bellucci) και από τον κομμωτή φίλο της -ο οποίος μάλιστα την ανακάλυψε- Πιέρο Μοντανούτσι (Piero Montanucci) μερικές φωτογραφίες που δεν έχουν δει ποτέ το φως της δημοσιότητας από τον καιρό εκείνο.

Ο πατέρας της Μόνικα μάλιστα περιγράφει κάτι που δεν μπορεί κανείς να "δεχτεί". Υποστηρίζει, δηλαδή ότι η κόρη του μικρή "ήταν μέχρι και άσχημη". Ή μάλλον έτσι τη θεωρούσαν, γι' αυτό και της έκοβαν τα μαλλιά αγορίστικα. Μετά, όμως κατάλαβαν το λάθος τους... Ειδικά βλέποντας ότι λόγω της ομορφιάς της οι σερβιτόροι και οι σερβιτόρες στα εστιατόρια την έβαζαν να τρώει δωρεάν, ενώ οι δάσκαλοι δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν κοιτώντας την.

Κι όμως, αυτή η ομορφιά ήταν κάτι που την έπνιγε τη Μόνικα καθώς δεν μπορούσε να αντέξει να "παρακολουθείται" το κάθε της βήμα και η κάθε της κίνηση στο Σέλσι Λάμα κοντά στην Τσιτά ντελ Καστέλο της Ούμπρια όπου μεγάλωσε. "Όταν πηγαίνω στην πλατεία όλοι με κοιτούν. Οι άντρες με κοιτούν, οι γυναίκες με κοιτούν. Όλα τα παιδιά του σχολείου. Ντρέπομαι", παραδέχτηκε η Μόνικα αποκαλύπτοντας ότι επέλεγε πάντα πιο μακρινές διαδρομές για όπου είχε να πάει ώστε να συναντά όσο το δυνατόν λιγότερους ανθρώπους...

Η πρώτη φωτογράφηση που έκανε η Μόνικα ήταν στα 18 της χρόνια με τον Μοντανούτσι πίσω από τον φακό. Το αποτέλεσμα το βλέπετε παρακάτω με τον ίδιο να τονίζει πόσο "άνετη" ήταν με τον φακό η Μπελούτσι παρά την απειρία της.